Belediye yolcu!..

EKONOMİ 04.12.2018 - 09:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1726+ kez okundu.
 

Belediye yolcu!..

"Gerede Belediyesi, Gerede için yeni hazırlanan tanıtım CD’lerinin yanısıra Gerede’yi birçok yönüyle tanıtan özel broşürler hazırlayarak, turizmcilerin dikkatini ilçeye çekecek."
6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında İzmir’de 12. si düzenlenecek olan TRAVEL TURKEY İZMİR Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresine, Gerede Belediyesi de katılıyor. 3 salon, 20.000 m² Alan, 80 Ülke, yüzlerce turizm merkezinden 2.000 katılımcı ve on binlerce ziyaretçinin katılacağı “12. TRAVEL TURKEY İZMİR ” 6 Aralık 2018 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan İzmir fuarı, Gerede’yi ise “A “ Salonunda ağırlayacak. Şehir şehir Türkiye'yi temsil eden kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından pek çok ülkenin doğal, kültürel ve tarihî zenginliklerini çeşitli ürün ve hizmetleriyle tanıtacakları fuarda; Gerede Belediyesi de stant açarak ziyaretçileri ağırlayacak. Gerede Belediyesi, Gerede için yeni hazırlanan tanıtım CD’lerinin yanısıra Gerede’yi birçok yönüyle tanıtan özel broşürler hazırlayarak, turizmcilerin dikkatini ilçeye çekecek. Ayrıca, özel tasarımlı kutusuyla ikramlık şak şak helvasının yer alacağı stantta Gerede Keşi,  Deri Halı ve Deri Tablolar, Deri Kemer, Bakır El Yapımı Eşyalar da tanıtım için yer alacak.
"Gerede Belediyesi, Gerede için yeni hazırlanan tanıtım CD’lerinin yanısıra Gerede’yi birçok yönüyle tanıtan özel broşürler hazırlayarak, turizmcilerin dikkatini ilçeye çekecek."

6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında İzmir’de 12. si düzenlenecek olan TRAVEL TURKEY İZMİR Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresine, Gerede Belediyesi de katılıyor.

3 salon, 20.000 m² Alan, 80 Ülke, yüzlerce turizm merkezinden 2.000 katılımcı ve on binlerce ziyaretçinin katılacağı “12. TRAVEL TURKEY İZMİR ” 6 Aralık 2018 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan İzmir fuarı, Gerede’yi ise “A “ Salonunda ağırlayacak.

Şehir şehir Türkiye'yi temsil eden kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından pek çok ülkenin doğal, kültürel ve tarihî zenginliklerini çeşitli ürün ve hizmetleriyle tanıtacakları fuarda; Gerede Belediyesi de stant açarak ziyaretçileri ağırlayacak.

Gerede Belediyesi, Gerede için yeni hazırlanan tanıtım CD’lerinin yanısıra Gerede’yi birçok yönüyle tanıtan özel broşürler hazırlayarak, turizmcilerin dikkatini ilçeye çekecek.

Ayrıca, özel tasarımlı kutusuyla ikramlık şak şak helvasının yer alacağı stantta Gerede Keşi,  Deri Halı ve Deri Tablolar, Deri Kemer, Bakır El Yapımı Eşyalar da tanıtım için yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.