Başkan, geleceğin sporcularını gözüne kestirdi

SPOR 13.08.2018 - 09:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1431+ kez okundu.
 

Başkan, geleceğin sporcularını gözüne kestirdi

"​Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Yaptırılan bu etkinlikle yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunabilmesi ve şampiyonların çıkabilmesine katkı sağlanmış olacağız” dedi."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçemizdeki yetenekli çocukların tespit edilip spora devam etmelerini sağlamak ve geleceğin şampiyonlarının çıkarılması için önemli bir projeye imza attı.. Gerede Belediyesi’nin katkılarıyla, Gençlik hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “IAAF Çocuk Atletizmi Projesi” heyecan eşliğinde devam ediyor. 23 Temmuz pazartesi günü yoğun bir katılımla başlayan projeye katılan öğrenciler “IAAF Çocuk Atletizmi projesi” ile tanışmanın ve eğlenceli atletizm oyunlarını oynama mutluluğunu doyasıya yaşıyorlar. Gerede Kapalı Spor salonunda haftanın 3 günü yapılan ve 15 Eylül tarihine kadar devam edecek proje sayesinde, 5-15 yaş grubundaki kursiyerlere eğlenceli atletizm eğitimi yaptırılarak, yetenekli çocukların tespit edilip spora devam etmelerini sağlamak ve geleceğin şampiyonlarının çıkarılması hedefleniyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada” Bu proje çocuklarımıza öncelikle sağlıklı bireyler olabilmesine katkı sağlamak ve varsa yetenekli olduğunu bildiğimiz çocuklarımızın yarınların şampiyonu olabilmesine yönelik hazırlanmış çok özel ve çok güzel bir projedir. Yaptırılan bu etkinlikle yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunabilmesi ve şampiyonların çıkabilmesine katkı sağlanmış olacağız” dedi.
"​Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Yaptırılan bu etkinlikle yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunabilmesi ve şampiyonların çıkabilmesine katkı sağlanmış olacağız” dedi."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçemizdeki yetenekli çocukların tespit edilip spora devam etmelerini sağlamak ve geleceğin şampiyonlarının çıkarılması için önemli bir projeye imza attı..

Gerede Belediyesi’nin katkılarıyla, Gençlik hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “IAAF Çocuk Atletizmi Projesi” heyecan eşliğinde devam ediyor.

23 Temmuz pazartesi günü yoğun bir katılımla başlayan projeye katılan öğrenciler “IAAF Çocuk Atletizmi projesi” ile tanışmanın ve eğlenceli atletizm oyunlarını oynama mutluluğunu doyasıya yaşıyorlar.

Gerede Kapalı Spor salonunda haftanın 3 günü yapılan ve 15 Eylül tarihine kadar devam edecek proje sayesinde, 5-15 yaş grubundaki kursiyerlere eğlenceli atletizm eğitimi yaptırılarak, yetenekli çocukların tespit edilip spora devam etmelerini sağlamak ve geleceğin şampiyonlarının çıkarılması hedefleniyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada” Bu proje çocuklarımıza öncelikle sağlıklı bireyler olabilmesine katkı sağlamak ve varsa yetenekli olduğunu bildiğimiz çocuklarımızın yarınların şampiyonu olabilmesine yönelik hazırlanmış çok özel ve çok güzel bir projedir. Yaptırılan bu etkinlikle yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunabilmesi ve şampiyonların çıkabilmesine katkı sağlanmış olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.