4 bin'i Gerede'ye gelecek!

SPOR 24.07.2018 - 09:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1693+ kez okundu.
 

4 bin'i Gerede'ye gelecek!

" İlhan Şimşek yaptığı açıklamada, eylül ayına kadar farklı periyotlarla 4 bin öğrencinin Gerede'yi ziyaret etmeye devam edeceğini belirtti."
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde organize edilen Gerede İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Ülkemizin değişik il ve ilçelerinden, Kosova ve Fransa’ dan gelen “Bolu Aladağ Doğa ve İzcilik Kampı” öğrencilerine Gerede Belediyesi ev sahipliği yaptı. Gerede Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Gerede’ye gelen öğrenciler Gerede Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Baki Sungur tarafından İlçenin tarihi değerlerinden Yıldırım Beyazıt Camii, Tarihi Yukarı Hamam, Kiliseli Tüccar Han, Yukarı Tekke Camii ve Türbesi gezdirilerek rehberlik yapıldı. Tarihi yapılar hakkında bilgiler alan öğrenciler Esentepe Mesireliğinde piknik yapma imkânı da buldular. Kamp Müdürü İlhan Şimşek yaptığı açıklamada, eylül ayına kadar farklı periyotlarla 4 bin öğrencinin Gerede'yi ziyaret etmeye devam edeceğini dile getirdi. Müdür Şimşek; “Ülkemiz genelinde en çok kapasiteye sahip kamplardan biri olan Bolu Aladağ İzcilik ve Doğa Gençlik Kampında her yaz 9 kamp dönemi düzenlenmektedir. Günlük hayatın karmaşasından, teknoloji ve internetin getirdiği sanal yoğunluktan uzaklaşarak yüz yüze, sosyal ve gerçek iletişim imkânı sağlayan Bolu Aladağ İzcilik ve Doğa Gençlik Kampına gelen yaklaşık 4000 öğrenci eylül ayına kadar farklı periyotlarla İlçemizi ziyaret etmeye devam edecek. Öğrencilerin ziyareti esnasında yakın alaka gösteren Belediye Başkanı Mustafa Allar’a, Belediye Meclis Üyesi İsmail Çetin’e, Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
" İlhan Şimşek yaptığı açıklamada, eylül ayına kadar farklı periyotlarla 4 bin öğrencinin Gerede'yi ziyaret etmeye devam edeceğini belirtti."

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde organize edilen Gerede İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Ülkemizin değişik il ve ilçelerinden, Kosova ve Fransa’ dan gelen “Bolu Aladağ Doğa ve İzcilik Kampı” öğrencilerine Gerede Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Gerede Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Gerede’ye gelen öğrenciler Gerede Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Baki Sungur tarafından İlçenin tarihi değerlerinden Yıldırım Beyazıt Camii, Tarihi Yukarı Hamam, Kiliseli Tüccar Han, Yukarı Tekke Camii ve Türbesi gezdirilerek rehberlik yapıldı. Tarihi yapılar hakkında bilgiler alan öğrenciler Esentepe Mesireliğinde piknik yapma imkânı da buldular.

Kamp Müdürü İlhan Şimşek yaptığı açıklamada, eylül ayına kadar farklı periyotlarla 4 bin öğrencinin Gerede'yi ziyaret etmeye devam edeceğini dile getirdi.

Müdür Şimşek; “Ülkemiz genelinde en çok kapasiteye sahip kamplardan biri olan Bolu Aladağ İzcilik ve Doğa Gençlik Kampında her yaz 9 kamp dönemi düzenlenmektedir. Günlük hayatın karmaşasından, teknoloji ve internetin getirdiği sanal yoğunluktan uzaklaşarak yüz yüze, sosyal ve gerçek iletişim imkânı sağlayan Bolu Aladağ İzcilik ve Doğa Gençlik Kampına gelen yaklaşık 4000 öğrenci eylül ayına kadar farklı periyotlarla İlçemizi ziyaret etmeye devam edecek.
Öğrencilerin ziyareti esnasında yakın alaka gösteren Belediye Başkanı Mustafa Allar’a, Belediye Meclis Üyesi İsmail Çetin’e, Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.