Gerede’ye iki tane daha yapılıyor

YAŞAM 18.12.2017 - 13:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1350+ kez okundu.
 

Gerede’ye iki tane daha yapılıyor

​"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Hayırseverlerimizden Allah razı olsun, ilçemize hayırlı olsun” dedi."
Geredeli hayırsever vatandaşlar tarafından Bahçelievler Mahallesi ve TOKİ konutlarında yaptırılan ve tamamlanma aşamasına gelen iki caminin yakın zaman açılması planlanıyor. Arsalarını Gerede Belediyesi’nin tahsis ettiği, Bahçelievler Mahallesi ve TOKİ konutlarında hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan ve tamamlanma aşamasında olan camilerin yakın zamanda hizmete açılacağı belirtildi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, hayırseverlere teşekkür ettiği konuşmasında; “Yaptığımız çalışmalar ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Bahçelievler Mahallesi ve TOKİ konutlarına bu camilerimizin yapımına karar verdik, arsalarını tahsis ettik. Bu camilerimizi yaparken emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Camilerimiz hem ibadet hem de eğitim yerleridir. Camilerimizi yaptıran hayırsever hemşehrilerime teşekkür ederim,  ilçemize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.  
​"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Hayırseverlerimizden Allah razı olsun, ilçemize hayırlı olsun” dedi."

Geredeli hayırsever vatandaşlar tarafından Bahçelievler Mahallesi ve TOKİ konutlarında yaptırılan ve tamamlanma aşamasına gelen iki caminin yakın zaman açılması planlanıyor.

Arsalarını Gerede Belediyesi’nin tahsis ettiği, Bahçelievler Mahallesi ve TOKİ konutlarında hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan ve tamamlanma aşamasında olan camilerin yakın zamanda hizmete açılacağı belirtildi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, hayırseverlere teşekkür ettiği konuşmasında; “Yaptığımız çalışmalar ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Bahçelievler Mahallesi ve TOKİ konutlarına bu camilerimizin yapımına karar verdik, arsalarını tahsis ettik. Bu camilerimizi yaparken emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.
Hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Camilerimiz hem ibadet hem de eğitim yerleridir. Camilerimizi yaptıran hayırsever hemşehrilerime teşekkür ederim,  ilçemize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.