Başkan Allar, yalnız bırakmadı

GÜNDEM 18.12.2017 - 10:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1919+ kez okundu.
 

Başkan Allar, yalnız bırakmadı

"Gerede, hizmetlerin her zaman en iyisine layık. İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz tam bir uyum içerisinde çalışıyorlar.."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Uzm. Dr. Muhammed Emin Demirkol ve yeni hizmet binasına taşınan AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.   İlk olarak Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atanan Uzm. Dr. Muhammed Emin Demirkol’u ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Allar, Demirkol’a yeni görevinde başarılar diledi.    Gayet samimi bir havada geçen ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Göreve başlayan müdürümüzün üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapacağından hiç şüphem yok kendilerine hayırlı olsun, yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.     Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Muhammed Emin Demirkol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de  dile getirerek Belediye Başkanımız Mustafa Allar’a teşekkür etti. Ziyaretin ardından Gerede AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ile beraber yakın zamanda yeni binasına taşınan AK Parti İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Nurettin Doğanay'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Allar yeni parti binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, Nurettin Doğanay’a başarılı çalışmalarının devamını diledi. İl Başkanı Nurettin Doğanay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Gerede Bolumuzun en büyük ilçesi. Hizmetlerin her zaman en iyisine layık. İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz tam bir uyum içersinde ülkemiz için, Bolumuz için, İlçelerimiz için gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.
"Gerede, hizmetlerin her zaman en iyisine layık. İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz tam bir uyum içerisinde çalışıyorlar.."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Uzm. Dr. Muhammed Emin Demirkol ve yeni hizmet binasına taşınan AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
 
İlk olarak Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atanan Uzm. Dr. Muhammed Emin Demirkol’u ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Allar, Demirkol’a yeni görevinde başarılar diledi. 
 
Gayet samimi bir havada geçen ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Göreve başlayan müdürümüzün üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapacağından hiç şüphem yok kendilerine hayırlı olsun, yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.  
 
Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Muhammed Emin Demirkol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de  dile getirerek Belediye Başkanımız Mustafa Allar’a teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Gerede AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ile beraber yakın zamanda yeni binasına taşınan AK Parti İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Nurettin Doğanay'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Allar yeni parti binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, Nurettin Doğanay’a başarılı çalışmalarının devamını diledi.

İl Başkanı Nurettin Doğanay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Gerede Bolumuzun en büyük ilçesi. Hizmetlerin her zaman en iyisine layık. İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz tam bir uyum içersinde ülkemiz için, Bolumuz için, İlçelerimiz için gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.