"Bizin namusumuzdur.."

GÜNDEM 18.12.2017 - 08:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2383+ kez okundu.
 

"Bizin namusumuzdur.."

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Bugün buradaki kalabalık bunu göstermiştir. "
Türkiye Gençlik Vakfı Gerede Temsilciliği öncülüğünde İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşları bir araya gelerek Amerika Başkanı Trump tarafından mukaddes kentimiz Kudüs’ün Siyonist İsrail’e başkent olması yönünde yaptığı açıklamaya karşılık ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de basın açıklaması ve yürüyüş ile tepki gösterildi. Basın açıklamasını İmam-Hatip Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Yerlikaya; Basın Açıklamasında İslam devletleri liderlerine seslenerek; daha neyi bekliyorsunuz? Daha ne kadar kendi kardeşinize, ümmetin meselelerine sağır, dilsiz kalacak görmezden geleceksiniz diye tepki gösterdi. Basın Açıklamasının ardından; İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu tarafından dua edildikten sonra, İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Belediye Başkanımız Mustafa Allar, Siyasi Parti Başkanları, İdari ve Mülki amirler eşliğinde çoğunluğu gençlerin oluşturduğu Geredeli vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği bir yürüyüş gerçekleştirildi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Burada ilçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarını birlik ve beraberlik içinde görmekten dolayı çok mutluyum. Kudüs özgür değilse dünya tutsaktır. Bugün buradaki kalabalık bunu göstermiştir. Siyonist İsrail ve Trump rüya görüyor. Müslüman âlemi kutsal kentimiz Kudüs’ten vazgeçmez Kudüs bizim namusumuzdur," sözlerine yer verdi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Bugün buradaki kalabalık bunu göstermiştir. "

Türkiye Gençlik Vakfı Gerede Temsilciliği öncülüğünde İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşları bir araya gelerek Amerika Başkanı Trump tarafından mukaddes kentimiz Kudüs’ün Siyonist İsrail’e başkent olması yönünde yaptığı açıklamaya karşılık ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de basın açıklaması ve yürüyüş ile tepki gösterildi.

Basın açıklamasını İmam-Hatip Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Yerlikaya; Basın Açıklamasında İslam devletleri liderlerine seslenerek; daha neyi bekliyorsunuz? Daha ne kadar kendi kardeşinize, ümmetin meselelerine sağır, dilsiz kalacak görmezden geleceksiniz diye tepki gösterdi.

Basın Açıklamasının ardından; İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu tarafından dua edildikten sonra, İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Belediye Başkanımız Mustafa Allar, Siyasi Parti Başkanları, İdari ve Mülki amirler eşliğinde çoğunluğu gençlerin oluşturduğu Geredeli vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Burada ilçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarını birlik ve beraberlik içinde görmekten dolayı çok mutluyum. Kudüs özgür değilse dünya tutsaktır. Bugün buradaki kalabalık bunu göstermiştir. Siyonist İsrail ve Trump rüya görüyor. Müslüman âlemi kutsal kentimiz Kudüs’ten vazgeçmez Kudüs bizim namusumuzdur," sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.