Aileler için yapılıyor!..

YAŞAM 03.11.2017 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1582+ kez okundu.
 

Aileler için yapılıyor!..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, büyük projeleri hayata geçirmeye devam ederken Gerede'yi güzelleştirme adına ilçemize yeni park yapımına da devam ediyor."
İlçede pek çok önemli proje kadar; yaşam alanlarına da hatırı sayılır ehemmiyet veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "daha yaşanabilir bir Gerede" için olağanüstü bir gayret gösteriyor. Gerede Belediyesi büyük projeleri hayata geçirmeye devam ederken Gerede'yi güzelleştirme adına ilçemize yeni park yapımına da devam ediyor. Kitirler Mahallesine Gerede Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yeni bir aile parkı kazandırılıyor. Mengen Yolu Sokak ile Bülbül Sokağın kesiştiği noktada yapılan, altyapısı tamamlanan ve çalışması devam eden aile parkında, ailelerin oturabileceği 3 adet kamelya ile yürüyüş yolları yapıldı. Yapılan çalışmaların devamında fitnees spor aletleri ve çocuklar için oyun grubu yapılacak. Yaklaşık 300 m² alan üzerine oturan park yeşillendirme, çimlendirme çalışmaları ise tamamlanmış durumda. Şehir estetiğine uygun bir alana kavuşan bölgede son yapılan çalışmaların bitişiyle birlikte aile parkının ilerleyen haftalarda Gerede halkının hizmetine açılması bekleniyor.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, büyük projeleri hayata geçirmeye devam ederken Gerede'yi güzelleştirme adına ilçemize yeni park yapımına da devam ediyor."

İlçede pek çok önemli proje kadar; yaşam alanlarına da hatırı sayılır ehemmiyet veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "daha yaşanabilir bir Gerede" için olağanüstü bir gayret gösteriyor.

Gerede Belediyesi büyük projeleri hayata geçirmeye devam ederken Gerede'yi güzelleştirme adına ilçemize yeni park yapımına da devam ediyor.

Kitirler Mahallesine Gerede Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yeni bir aile parkı kazandırılıyor. Mengen Yolu Sokak ile Bülbül Sokağın kesiştiği noktada yapılan, altyapısı tamamlanan ve çalışması devam eden aile parkında, ailelerin oturabileceği 3 adet kamelya ile yürüyüş yolları yapıldı. Yapılan çalışmaların devamında fitnees spor aletleri ve çocuklar için oyun grubu yapılacak.

Yaklaşık 300 m² alan üzerine oturan park yeşillendirme, çimlendirme çalışmaları ise tamamlanmış durumda. Şehir estetiğine uygun bir alana kavuşan bölgede son yapılan çalışmaların bitişiyle birlikte aile parkının ilerleyen haftalarda Gerede halkının hizmetine açılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.