Bolulu gözüyle panayır!..

YAŞAM 18.09.2017 - 18:58, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1650+ kez okundu.
 

Bolulu gözüyle panayır!..

"bolununsesi.com uzantılı haber sitesinde yayına verilen bir okuyucu haberinde, Gerede panayırlarına değinilerek, bazı eksikler kaleme alınmış. "​Koskoca Gerede de hiç yer mi yok, planlı bir şekilde modern satış yerleri yapılamaz mı?" diye sorulan okuyucu haberinde bakın neler anlatılmış.
Gerede Panayırı mı? Yıllardır her zaman Gerede panayırına gitmek istedim fakat bir türlü gidememiştim. Bu yıl gene niyetlendim bu pazar günü nihayet gidebildim. Gittim ama hayal kırıklığına uğradım. Kendimi geri kalmış ülkelerden birinde zannettim. Hava çok sıcak panayır girişinde deri fabrikalarının dayanılmaz pis kokuları, trafik keşmekeş, kimin nereye gittiği geldiği belli değil, yollar toz duman içinde, araç park yerleri yok, satılan yiyecekler meydanlarda toz içinde (pişmiş ve pişmemiş kaz eti, köfterler, cevizli helva) açıkta satılıyor, hijyenik değil, düzenleme, planlama, kontrol, sıfır. 21.yüzyıldayız hani nerede kalkınma, tertip düzen, modern Belediyecilik anlayışı gerçekten çok şaşırdım. Koskoca Gerede de hiç yer mi yok, planlı bir şekilde modern satış yerleri yapılamaz mı? İl ilçe yöneticileri bu olumsuzlukları görmüyorlar mı? Yerel yönetimlerin vatandaşa değer vererek daha ciddi çalışma yapmaları gerekmez mi? Seneye Gerede panayırına gider misiniz ? Saygılarımla. O. Özdemir ilgili link: http://bolununsesi.com/icerik/okuyucudan.asp?id=1366
"bolununsesi.com uzantılı haber sitesinde yayına verilen bir okuyucu haberinde, Gerede panayırlarına değinilerek, bazı eksikler kaleme alınmış. "​Koskoca Gerede de hiç yer mi yok, planlı bir şekilde modern satış yerleri yapılamaz mı?" diye sorulan okuyucu haberinde bakın neler anlatılmış.

Gerede Panayırı mı?

Yıllardır her zaman Gerede panayırına gitmek istedim fakat bir türlü gidememiştim. Bu yıl gene niyetlendim bu pazar günü nihayet gidebildim.

Gittim ama hayal kırıklığına uğradım. Kendimi geri kalmış ülkelerden birinde zannettim.

Hava çok sıcak panayır girişinde deri fabrikalarının dayanılmaz pis kokuları, trafik keşmekeş, kimin nereye gittiği geldiği belli değil, yollar toz duman içinde, araç park yerleri yok, satılan yiyecekler meydanlarda toz içinde (pişmiş ve pişmemiş kaz eti, köfterler, cevizli helva) açıkta satılıyor, hijyenik değil, düzenleme, planlama, kontrol, sıfır.

21.yüzyıldayız hani nerede kalkınma, tertip düzen, modern Belediyecilik anlayışı gerçekten çok şaşırdım.
Koskoca Gerede de hiç yer mi yok, planlı bir şekilde modern satış yerleri yapılamaz mı?

İl ilçe yöneticileri bu olumsuzlukları görmüyorlar mı?

Yerel yönetimlerin vatandaşa değer vererek daha ciddi çalışma yapmaları gerekmez mi?

Seneye Gerede panayırına gider misiniz ?

Saygılarımla.

O. Özdemir

ilgili link: http://bolununsesi.com/icerik/okuyucudan.asp?id=1366

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.