Gerede'ye yeni kuruluyor!

YAŞAM 06.09.2017 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2513+ kez okundu.
 

Gerede'ye yeni kuruluyor!

Dayıoğlu Mahallesi’ne yapımı başlanacak olan istasyon 4 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılacak.
Gerede’ye 112 acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni bir istasyon binası kuruluyor. Dayıoğlu Mahallesi’ne yapımı başlanacak olan istasyon 4 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılacak. Toplamda 235 m2 kapalı binası düşünülen 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu yapım ihalesi Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 15 Eylül 2017 tarihinde saat 10.30 da İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilecek. Gerede’nin geçiş noktası olması nedeniyle birçok kazaya müdahale eden ekiplerin daha profesyonel bir binada hizmet vermesi hedefleniyor. Gerede’ye kazandırılan yeni 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu yılsonunda yapılması düşünülen açılış ile Gerede ve çevre bölgelerin hizmetinde olacak.  
Dayıoğlu Mahallesi’ne yapımı başlanacak olan istasyon 4 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılacak.

Gerede’ye 112 acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni bir istasyon binası kuruluyor.

Dayıoğlu Mahallesi’ne yapımı başlanacak olan istasyon 4 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılacak. Toplamda 235 m2 kapalı binası düşünülen 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu yapım ihalesi Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 15 Eylül 2017 tarihinde saat 10.30 da İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

Gerede’nin geçiş noktası olması nedeniyle birçok kazaya müdahale eden ekiplerin daha profesyonel bir binada hizmet vermesi hedefleniyor. Gerede’ye kazandırılan yeni 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu yılsonunda yapılması düşünülen açılış ile Gerede ve çevre bölgelerin hizmetinde olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.