Listeyi açıklıyoruz!

YAŞAM 29.08.2017 - 16:17, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1899+ kez okundu.
 

Listeyi açıklıyoruz!

Bayramda belediye mezbahanesinde kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşların sırasıda belirlendi.
Huzurlu bir bayram geçirilebilmesi adına ilgili önlemleri alan Mustafa Allar, belediye personeli ile yapılacak uyumlu çalışmalarla şeket gibi bir bayram yaşanması için gereken talimatları da verdi. Bayramda, kurban kesmeye hazırlanan Geredeli vatandaşlar için de bir dizi uygulamaları sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, belediye mezbahanesinde kurban kesimi gerçekleştirileceğini duyurdu. Her yıl Kurban Bayramında verdiği hizmetle vatandaşlarımızın takdirini kazanan ve büyük ilgi gören belediye mezbahanesinde kurban kesimi yine Gerede Belediyesi Veteriner Hekimi Hüseyin Bal’ın gözetiminde gerçekleştirilecek. 120 kişinin kura çekimi gerçekleştirilirken, kesim sıralaması da belirlendi. İŞTE O LİSTE VE SIRALAMASI
Bayramda belediye mezbahanesinde kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşların sırasıda belirlendi.

Huzurlu bir bayram geçirilebilmesi adına ilgili önlemleri alan Mustafa Allar, belediye personeli ile yapılacak uyumlu çalışmalarla şeket gibi bir bayram yaşanması için gereken talimatları da verdi.

Bayramda, kurban kesmeye hazırlanan Geredeli vatandaşlar için de bir dizi uygulamaları sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, belediye mezbahanesinde kurban kesimi gerçekleştirileceğini duyurdu.

Her yıl Kurban Bayramında verdiği hizmetle vatandaşlarımızın takdirini kazanan ve büyük ilgi gören belediye mezbahanesinde kurban kesimi yine Gerede Belediyesi Veteriner Hekimi Hüseyin Bal’ın gözetiminde gerçekleştirilecek. 120 kişinin kura çekimi gerçekleştirilirken, kesim sıralaması da belirlendi.


İŞTE O LİSTE VE SIRALAMASI



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.