Başkan, kesilecekleri belirledi!..

YAŞAM 29.08.2017 - 15:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2747+ kez okundu.
 

Başkan, kesilecekleri belirledi!..

" Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı konuşmasında, belediye çalışmalarına değinerek bu güne kadar yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili açıklamalar da bulundu. "
Gerede Belediyesi, vatandaşına hizmette kusur etmemeye gayret göstererek, yaklaşan bayram öncesinde de gereken çalışmaları tamamladı.   Huzurlu bir bayram geçirilebilmesi adına ilgili önlemleri alan Mustafa Allar, belediye personeli ile yapılacak uyumlu çalışmalarla şeket gibi bir bayram yaşanması için gereken talimatları da verdi. Bayramda, kurban kesmeye hazırlanan Geredeli vatandaşlar için de bir dizi uygulamaları sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, belediye mezbahanesinde kurban kesimi gerçekleştirilecek. Monoray sistem kullanılarak yapılan ve işletmesi özel bir firmaya ihale edilen Gerede Belediyesi Mezbahanesi, Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Her yıl Kurban Bayramında verdiği hizmetle vatandaşlarımızın takdirini kazanan ve büyük ilgi gören belediye mezbahanesinde kurban kesimi yine Gerede Belediyesi Veteriner Hekimi Hüseyin Bal’ın gözetiminde gerçekleştirilecek. 6 kasap ve 14 yardımcı personel ile hijyenik ortamda hizmet verilecek kurban kesiminin bedeli olarak ise belediye encümeninin aldığı karar gereği bu yıl 150 TL olması kararlaştırıldı. Kesim bedelini emlak servisine yatıranlar kuraya girdiler. Herhangi bir kontenjan ayrılmadan parasını yatıranlar arasında toplam 120 kişinin müracaatı neticesinde Gerede Belediyesi Meclis Salonu´nda Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın gözetiminde kura çekimi gerçekleştirildi.   Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı konuşmasında, belediye çalışmalarına değinerek bu güne kadar yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili açıklamalar da bulundu.    Gerede Belediyesi Veterineri Hüseyin Bal’ın gözetiminde, kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen kura çekimi yaklaşık bir saat sürdü.
" Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı konuşmasında, belediye çalışmalarına değinerek bu güne kadar yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili açıklamalar da bulundu. "
Gerede Belediyesi, vatandaşına hizmette kusur etmemeye gayret göstererek, yaklaşan bayram öncesinde de gereken çalışmaları tamamladı.
 
Huzurlu bir bayram geçirilebilmesi adına ilgili önlemleri alan Mustafa Allar, belediye personeli ile yapılacak uyumlu çalışmalarla şeket gibi bir bayram yaşanması için gereken talimatları da verdi.

Bayramda, kurban kesmeye hazırlanan Geredeli vatandaşlar için de bir dizi uygulamaları sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, belediye mezbahanesinde kurban kesimi gerçekleştirilecek.

Monoray sistem kullanılarak yapılan ve işletmesi özel bir firmaya ihale edilen Gerede Belediyesi Mezbahanesi, Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Her yıl Kurban Bayramında verdiği hizmetle vatandaşlarımızın takdirini kazanan ve büyük ilgi gören belediye mezbahanesinde kurban kesimi yine Gerede Belediyesi Veteriner Hekimi Hüseyin Bal’ın gözetiminde gerçekleştirilecek.

6 kasap ve 14 yardımcı personel ile hijyenik ortamda hizmet verilecek kurban kesiminin bedeli olarak ise belediye encümeninin aldığı karar gereği bu yıl 150 TL olması kararlaştırıldı. Kesim bedelini emlak servisine yatıranlar kuraya girdiler. Herhangi bir kontenjan ayrılmadan parasını yatıranlar arasında toplam 120 kişinin müracaatı neticesinde Gerede Belediyesi Meclis Salonu´nda Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın gözetiminde kura çekimi gerçekleştirildi.
 
Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı konuşmasında, belediye çalışmalarına değinerek bu güne kadar yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili açıklamalar da bulundu. 
 
Gerede Belediyesi Veterineri Hüseyin Bal’ın gözetiminde, kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen kura çekimi yaklaşık bir saat sürdü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.