Bayram öncesi sevindiler

YAŞAM 29.08.2017 - 13:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2033+ kez okundu.
 

Bayram öncesi sevindiler

" Yaklaşan Kurban Bayram öncesinde bayanları sevindiren belediye, yakın zamanda da bay ayakkabıları dağıtmayı planlıyor. "
Gerede Belediyesi, hayırsever tarafından ulaştırılan ikibin 500 çift ayakkabıyı ihtiyaç sahipleri vatandaşlara dağıtarak, hayır duaları ile karşılandı. bayram öncesi bayanları sevindiren belediye, yakın zamanda da bay ayakkabıları dağıtacak.   Gerede Belediyesi, kendine ait işyeri olan eski Milli Eğitim Binasında Hayırsever Geredeli işadamı tarafından belediyeye verilen emanet ayakkabıları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı ve yaklaşık 2500 çift ayakkabıyı ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza dağıttı. Verilen bilgilere göre, öncelikle bayan ayakkabılarının dağıtımına başlandı ve dağıtımı gerçekleştirildi, ilerleyen günlerde ise erkek ayakkabılarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıp, dağıtılmasına başlanacak. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ı, konuya ilişkin yaptığı konuşmasında; "Mübarek Kurban Bayramına yaklaştığımız şu günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayakkabı dağıtımı gerçekleştiriyoruz Ben, hayır sahibi iş adamlarımıza teşekkür ediyorum," dedi.
" Yaklaşan Kurban Bayram öncesinde bayanları sevindiren belediye, yakın zamanda da bay ayakkabıları dağıtmayı planlıyor. "
Gerede Belediyesi, hayırsever tarafından ulaştırılan ikibin 500 çift ayakkabıyı ihtiyaç sahipleri vatandaşlara dağıtarak, hayır duaları ile karşılandı. bayram öncesi bayanları sevindiren belediye, yakın zamanda da bay ayakkabıları dağıtacak.
 
Gerede Belediyesi, kendine ait işyeri olan eski Milli Eğitim Binasında Hayırsever Geredeli işadamı tarafından belediyeye verilen emanet ayakkabıları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı ve yaklaşık 2500 çift ayakkabıyı ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza dağıttı.

Verilen bilgilere göre, öncelikle bayan ayakkabılarının dağıtımına başlandı ve dağıtımı gerçekleştirildi, ilerleyen günlerde ise erkek ayakkabılarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıp, dağıtılmasına başlanacak.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ı, konuya ilişkin yaptığı konuşmasında; "Mübarek Kurban Bayramına yaklaştığımız şu günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayakkabı dağıtımı gerçekleştiriyoruz Ben, hayır sahibi iş adamlarımıza teşekkür ediyorum," dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.