'Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor'

YAŞAM 10.08.2017 - 09:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2352+ kez okundu.
 

'Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor'

Çalışmaları yerinde izleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor," diye konuştu.
Göreve geldiği günden bu yana "vatandaşlarımın ayağı çamura değmeyecek" anlayışıyla asfalt, kaldırım ve tretuar çalışmalarını başlatan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu güne kadar da Gerede’nin bütün mahallelerinde gerçekleştirilen asfalt ve kaldırım çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Gerede’de geçtiğimiz yıl birçok bölgeye kaldırım taşları döşenirken bu yıl çalışmaların daha yoğun bir şekilde geçeceği belirtiliyor. Öte yandan Gerede Belediyesi ekipleri kış ayında zarar gören, zaman içersinde aşınan ve yıpranan kaldırımları da elden geçirerek yeniliyor. Gerede Belediyesi’nin kendi imkânlarıyla programda olan kilitli parke çalışmaları Yeni Hal Sokak, Turan Sokak, Veziroğlu sokak ve Hafız Esad Gerede Caddesi’nin bir bölümü yapılarak tamamlandı, Hasbeyler sokak’ta ise çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları yerinde izlemeyi de ihmal etmeyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor," sözlerini kullandı. Başkan Allar, yaptığı açıklamada; “Biz bir söz verdik. ‘Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek’ dedik. İnşallah geçmiş dönemlerde yürüttüğümüz asfalt ve parke taşı çalışmalarımıza yine bu dönemde de hız katarak devam ediyoruz. Hava şartları gibi elimizde olmayan sebeplerle bazı aksamalar yaşasak bile yılmadan en hızlı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek. Çünkü Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor," şeklinde konuştu.
Çalışmaları yerinde izleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor," diye konuştu.

Göreve geldiği günden bu yana "vatandaşlarımın ayağı çamura değmeyecek" anlayışıyla asfalt, kaldırım ve tretuar çalışmalarını başlatan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu güne kadar da Gerede’nin bütün mahallelerinde gerçekleştirilen asfalt ve kaldırım çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Gerede’de geçtiğimiz yıl birçok bölgeye kaldırım taşları döşenirken bu yıl çalışmaların daha yoğun bir şekilde geçeceği belirtiliyor. Öte yandan Gerede Belediyesi ekipleri kış ayında zarar gören, zaman içersinde aşınan ve yıpranan kaldırımları da elden geçirerek yeniliyor.

Gerede Belediyesi’nin kendi imkânlarıyla programda olan kilitli parke çalışmaları Yeni Hal Sokak, Turan Sokak, Veziroğlu sokak ve Hafız Esad Gerede Caddesi’nin bir bölümü yapılarak tamamlandı, Hasbeyler sokak’ta ise çalışmalar devam ediyor.

Çalışmaları yerinde izlemeyi de ihmal etmeyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor," sözlerini kullandı.

Başkan Allar, yaptığı açıklamada; “Biz bir söz verdik. ‘Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek’ dedik. İnşallah geçmiş dönemlerde yürüttüğümüz asfalt ve parke taşı çalışmalarımıza yine bu dönemde de hız katarak devam ediyoruz. Hava şartları gibi elimizde olmayan sebeplerle bazı aksamalar yaşasak bile yılmadan en hızlı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek. Çünkü Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor," şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.