Aile, ziyaret edildi

YAŞAM 21.07.2017 - 17:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1454+ kez okundu.
 

Aile, ziyaret edildi

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara’da şehit olan Fatih Kalu’nun ailesi ziyaret edildi.
15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara’da şehit olan Fatih Kalu’nun ailesi ziyaret edildi. Şehidimizin ilçemizde bulunan baba evine giden Kaymakam Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanı Mustafa Allar şehidimizin babası Erdal Kalu ve Nezahat Kalu  ile bir süre sohbet etti. Ziyaret Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dualarla sona erdi. Şehidimizin aile ziyaretine Kaymakam Cengiz ÜNSAL, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Garnizon Komutan V. Ferhat Şen, Emniyet Müdürü V. Mesut Aslan, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka katıldı.
15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara’da şehit olan Fatih Kalu’nun ailesi ziyaret edildi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara’da şehit olan Fatih Kalu’nun ailesi ziyaret edildi.

Şehidimizin ilçemizde bulunan baba evine giden Kaymakam Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanı Mustafa Allar şehidimizin babası Erdal Kalu ve Nezahat Kalu  ile bir süre sohbet etti. Ziyaret Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dualarla sona erdi.

Şehidimizin aile ziyaretine Kaymakam Cengiz ÜNSAL, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Garnizon Komutan V. Ferhat Şen, Emniyet Müdürü V. Mesut Aslan, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.