Seyir zevkini yaşadılar

08.06.2017 - 16:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2211+ kez okundu.
 

Seyir zevkini yaşadılar

Özgürlüğün Sesi Bilal, Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde öğrencilerle buluştu.
Gerede’de eğitim gören ilk ve orta dereceli okullar Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde “Özgürlüğün Sesi Bilal” adlı filmi izlediler. 26 Mayıs 2017 tarihinde vizyona girerek tüm Dünyada büyük ses getiren, aynı zamanda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da desteklenen “Özgürlüğün Sesi Bilal” adlı film Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde öğrencilerle buluştu. Ezanı ilk okuyan Müslüman olarak bilinen Bilal-i Habeşi’nin gerçek hikayesini konu edinen ve Hollywood’da büyük bir animasyon ekibiyle hazırlanan bu filmi, öğrenciler ile birlikte velileri de izleyerek hem yüzlerce öğrenciye eşlik ettiler hem de bu muhteşem filmin seyir zevkini hep birlikte yaşadılar.  
Özgürlüğün Sesi Bilal, Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde öğrencilerle buluştu.

Gerede’de eğitim gören ilk ve orta dereceli okullar Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde “Özgürlüğün Sesi Bilal” adlı filmi izlediler.

26 Mayıs 2017 tarihinde vizyona girerek tüm Dünyada büyük ses getiren, aynı zamanda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da desteklenen “Özgürlüğün Sesi Bilal” adlı film Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde öğrencilerle buluştu.

Ezanı ilk okuyan Müslüman olarak bilinen Bilal-i Habeşi’nin gerçek hikayesini konu edinen ve Hollywood’da büyük bir animasyon ekibiyle hazırlanan bu filmi, öğrenciler ile birlikte velileri de izleyerek hem yüzlerce öğrenciye eşlik ettiler hem de bu muhteşem filmin seyir zevkini hep birlikte yaşadılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.