Durmak yok, 'yol'a devam!..

GÜNDEM 07.06.2017 - 14:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1805+ kez okundu.
 

Durmak yok, 'yol'a devam!..

Hayalindeki daha yaşanabilir bir Gerede için çalışmalarını aralıksız sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, şehrin dört bir yanında çalışma talimatı verdi.
Daha yaşanabilir bir Gerede için çalışmalarını sürdüren Başkan Allar, şehrin dört bir yanında çalışma talimatı verdi. Havaların ısınmasıyla birlikte, şehrimizin gelişip güzelleşmesi için dur durak demeden mesailerini sürdüren Gerede Belediyesi Fen işleri müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi şehrin dört bir yanında çalışmalarına başladı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın talimatıyla başlayan kilitli parke, tretuvar ve kaldırım ile peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizin ihtiyaç duyulan birçok yerinde tamamlanan kaldırım çalışmaları H. Emin Efendi Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Osmanlı Caddesinde devam ediyor.
Hayalindeki daha yaşanabilir bir Gerede için çalışmalarını aralıksız sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, şehrin dört bir yanında çalışma talimatı verdi.

Daha yaşanabilir bir Gerede için çalışmalarını sürdüren Başkan Allar, şehrin dört bir yanında çalışma talimatı verdi.

Havaların ısınmasıyla birlikte, şehrimizin gelişip güzelleşmesi için dur durak demeden mesailerini sürdüren Gerede Belediyesi Fen işleri müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi şehrin dört bir yanında çalışmalarına başladı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın talimatıyla başlayan kilitli parke, tretuvar ve kaldırım ile peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemizin ihtiyaç duyulan birçok yerinde tamamlanan kaldırım çalışmaları H. Emin Efendi Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Osmanlı Caddesinde devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.