'Hakiki manada özümsenmesi..'

GÜNDEM 22.04.2017 - 09:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1347+ kez okundu.
 

'Hakiki manada özümsenmesi..'

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "O’nun asırlar önce bize bıraktığı kardeşliğin, güzel ahlakın ve sevginin artmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.."
Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu'nun yıldönümünü idrak etmekteyiz. Dünyanın yaşadığı bunalımların ve mazlumların maruz kaldığı zulümlerin sona ermesi; O’nun anlattığı “Samimiyet, Sevgi, Merhamet, Adalet” kavramlarının hakiki manada özümsenmesi ile mümkün olacaktır.  Bu vesile ile siz değerli hemşehrilerimin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik eder, ilçemizde, ülkemizde ve içerisinde yaşadığımız dünyada, O’nun asırlar önce bize bıraktığı kardeşliğin, güzel ahlakın ve sevginin artmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz eder;  Selam ve saygılar sunarım. Mustafa ALLAR Gerede Belediye Başkanı
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "O’nun asırlar önce bize bıraktığı kardeşliğin, güzel ahlakın ve sevginin artmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.."

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu'nun yıldönümünü idrak etmekteyiz.

Dünyanın yaşadığı bunalımların ve mazlumların maruz kaldığı zulümlerin sona ermesi; O’nun anlattığı “Samimiyet, Sevgi, Merhamet, Adalet” kavramlarının hakiki manada özümsenmesi ile mümkün olacaktır. 

Bu vesile ile siz değerli hemşehrilerimin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik eder, ilçemizde, ülkemizde ve içerisinde yaşadığımız dünyada, O’nun asırlar önce bize bıraktığı kardeşliğin, güzel ahlakın ve sevginin artmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz eder; 
Selam ve saygılar sunarım.


Mustafa ALLAR
Gerede Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.