">

Başkan'ın videosu tıklanma rekoru kırıyor!

SİYASET 05.04.2017 - 17:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2375+ kez okundu.
 

Başkan'ın videosu tıklanma rekoru kırıyor!

Göreve başlayalı 3 yıl olan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar bir dakika bile boş durmuyor. Sabah namazında başlayan mesaisini gece sularında bitiren Allar; iki genel, bir Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışması yaptı ve son olarak 16 Nisan’daki referandum çalışmaları için sahaya indi. Gerede halkı ile Evet değerlendirmeleri yapan Başkan Allar'ın, deri sektörü çalışanları ile birlikte çektiği video sosyal medyada hayli ilgi çeken paylaşımlar arasında ilk sırayı aldı. (İlgili video gecikmeli açılabildiğinden, haberin üstünde yer alan bölüme bakınız)

Göreve başlayalı 3 yıl olan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar bir dakika bile boş durmuyor. Sabah namazında başlayan mesaisini gece sularında bitiren Allar; iki genel, bir Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışması yaptı ve son olarak 16 Nisan’daki referandum çalışmaları için sahaya indi.

Gerede halkı ile Evet değerlendirmeleri yapan Başkan Allar'ın, deri sektörü çalışanları ile birlikte çektiği video sosyal medyada hayli ilgi çeken paylaşımlar arasında ilk sırayı aldı.

(İlgili video gecikmeli açılabildiğinden, haberin üstünde yer alan bölüme bakınız)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.