“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!”

YAŞAM 22.02.2017 - 16:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2178+ kez okundu.
 

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!”

Bürokratik ilişki ve ikili diyaloglarda hayli başarılı olduğu gözlenen Mustafa Allar, hayalindeki Gerede'ye ulaşmak için, deyim yerindeyse gece-gündüz demeden, adeta insanüstü bir performans ile çalışmalarını sürdürüyor.
Başkent bürokrasisi ile gayet iyi geçindiği gözlenen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, belediyenin hizmet araçlarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. 40’ın üzerinde hizmet aracı ile ilçemize hizmet veren Gerede Belediyesi filosuna kazandırdığı Kar Küreme ve Tuzlama Aracıyla Kış mevsiminde her yıl sıkça karşılaşılan buzlanma nedeniyle elle yapılan tuzlamadan daha verimli olması için karla mücadelede daha etkin hizmet verecek. Araç damperinin üzerinde bulunan tuz tankı sayesinde buzlanma ihtimali olan yollara yapılacak olan tuzlama çalışması ile olası kazaların yaşanmaması sağlanacak ayrıca kamyon önünde bulunan kar küreme aparatıyla da karla kaplı yollar açılarak kış mevsiminin çetin geçtiği ilçemizde ulaşım ağında yaşanacak olası sıkıntılara anında müdahale edilecek. Araç tanıtım töreninde konuşan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin,” sözlerine yer verdi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Belediyemizin makina ve araç parkuruna yeni araçlar katmaya devam ediyoruz. İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından olan ve Devlet Malzeme Ofisinden Satın aldığımız 2017 Model Sıfır Km Kar Küreme ve Tuzlama Araçlarımız İlçemize hayırlı uğurlu olsun Rabbim Hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin,” diye konuştu.  
Bürokratik ilişki ve ikili diyaloglarda hayli başarılı olduğu gözlenen Mustafa Allar, hayalindeki Gerede'ye ulaşmak için, deyim yerindeyse gece-gündüz demeden, adeta insanüstü bir performans ile çalışmalarını sürdürüyor.

Başkent bürokrasisi ile gayet iyi geçindiği gözlenen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, belediyenin hizmet araçlarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.

40’ın üzerinde hizmet aracı ile ilçemize hizmet veren Gerede Belediyesi filosuna kazandırdığı Kar Küreme ve Tuzlama Aracıyla Kış mevsiminde her yıl sıkça karşılaşılan buzlanma nedeniyle elle yapılan tuzlamadan daha verimli olması için karla mücadelede daha etkin hizmet verecek.

Araç damperinin üzerinde bulunan tuz tankı sayesinde buzlanma ihtimali olan yollara yapılacak olan tuzlama çalışması ile olası kazaların yaşanmaması sağlanacak ayrıca kamyon önünde bulunan kar küreme aparatıyla da karla kaplı yollar açılarak kış mevsiminin çetin geçtiği ilçemizde ulaşım ağında yaşanacak olası sıkıntılara anında müdahale edilecek.

Araç tanıtım töreninde konuşan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin,” sözlerine yer verdi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Belediyemizin makina ve araç parkuruna yeni araçlar katmaya devam ediyoruz. İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından olan ve Devlet Malzeme Ofisinden Satın aldığımız 2017 Model Sıfır Km Kar Küreme ve Tuzlama Araçlarımız İlçemize hayırlı uğurlu olsun Rabbim Hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin,” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.