Dikkat.. Bu işlemler önemli!

GÜNDEM 17.02.2017 - 18:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1389+ kez okundu.
 

Dikkat.. Bu işlemler önemli!

Gerede Belediyesi yayımladığı bilgilendirmede ilçede okuyan üniversite talebeleri için önemli bazı noktaları duyurdu.
BELEDİYE BİLGİLENDİRİYOR   KIYMETLİ ÖĞRENCİLER;   REFERANDUMDA DEMOKRATİK HAKKINIZ OLAN OYU KULLANABİLMENİZ İÇİN AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.   ÖĞRENCİ YURDUNDA KALANLAR İÇİN; Yurt müdürlüklerinden ve okudukları okulun öğrenci işlerinden alacakları iki belgeyle yurtlarının bulunduğu yerdeki İlçe Nüfus Müdürlüğüne başvuracaklar. Bu belgeyi de İlçe Seçim Kuruluna götürüp verecekler.   KİRADA YA DA YAKINININ YANINDA KALANLAR İÇİN; Kira sözleşmesi veya elektrik, su, telefon gibi abonelik faturasıyla birlikte İlçe Nüfus Müdürlüğüne başvuracak. Öğrenci belgesine gerek yok, hemen başvurmak mümkün. Bir akrabasının, yakının yanında kalıyorsa, o evin sahibiyle birlikte yine İlçe Nüfus Müdürlüğüne gidecek. Evin sahibi, 'bu benim yeğenimdir, kardeşimdir' deyip beyanname verecek. Burada da öğrenci belgesine gerek yok, İlçe nüfustan aldığı belgesini, İlçe Seçim Kuruluna götürerek adres değişikliğini yapabilecek.    ÖNEMLİ NOT: Bu işlemler sadece 18-26 Şubat tarihleri arasında yapılabilecektir.
Gerede Belediyesi yayımladığı bilgilendirmede ilçede okuyan üniversite talebeleri için önemli bazı noktaları duyurdu.

BELEDİYE BİLGİLENDİRİYOR

 

KIYMETLİ ÖĞRENCİLER;

 

REFERANDUMDA DEMOKRATİK HAKKINIZ OLAN OYU KULLANABİLMENİZ İÇİN AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.

 

ÖĞRENCİ YURDUNDA KALANLAR İÇİN;

Yurt müdürlüklerinden ve okudukları okulun öğrenci işlerinden alacakları iki belgeyle yurtlarının bulunduğu yerdeki İlçe Nüfus Müdürlüğüne başvuracaklar. Bu belgeyi de İlçe Seçim Kuruluna götürüp verecekler.

 

KİRADA YA DA YAKINININ YANINDA KALANLAR İÇİN;

Kira sözleşmesi veya elektrik, su, telefon gibi abonelik faturasıyla birlikte İlçe Nüfus Müdürlüğüne başvuracak. Öğrenci belgesine gerek yok, hemen başvurmak mümkün. Bir akrabasının, yakının yanında kalıyorsa, o evin sahibiyle birlikte yine İlçe Nüfus Müdürlüğüne gidecek. Evin sahibi, 'bu benim yeğenimdir, kardeşimdir' deyip beyanname verecek. Burada da öğrenci belgesine gerek yok, İlçe nüfustan aldığı belgesini, İlçe Seçim Kuruluna götürerek adres değişikliğini yapabilecek. 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu işlemler sadece 18-26 Şubat tarihleri arasında yapılabilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.