Başkanlar, Antalya'da buluştu

SİYASET 13.02.2017 - 14:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2184+ kez okundu.
 

Başkanlar, Antalya'da buluştu

​Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanların da katıldığı toplantıya Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar da katılarak, çeşitli konularda fikir alışverişleri yapıldı.
Ak Parti Genel Merkezi tarafından İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Gered Belediye Başkanı Mustafa Allar da katıldı. Kemer’de düzenlenen toplantıda belediye başkanlığı ve yerel yönetimler hakkında değerlendirmeler yapıldı. Ak Parti Genel Merkezi tarafından Antalya'da düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Bolu'dan Ak Partili Belediye Başkanları da katıldı. Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen toplantıya Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik ve Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili katıldı. Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanların da katıldığı toplantıda Belediye Başkanlığı ve yerel yönetimler hakkında değerlendirmeler yapıldı.
​Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanların da katıldığı toplantıya Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar da katılarak, çeşitli konularda fikir alışverişleri yapıldı.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Gered Belediye Başkanı Mustafa Allar da katıldı.
Kemer’de düzenlenen toplantıda belediye başkanlığı ve yerel yönetimler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Antalya'da düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Bolu'dan Ak Partili Belediye Başkanları da katıldı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen toplantıya Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik ve Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanların da katıldığı toplantıda Belediye Başkanlığı ve yerel yönetimler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.