Başkenti boş bırakmıyor!..

YAŞAM 31.01.2017 - 14:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2883+ kez okundu.
 

Başkenti boş bırakmıyor!..

Başkent bürokrasisi ile gayet iyi geçindiği gözlenen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ankara ziyaretlerini ara vermeksizin sürdürüyor.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçedeki çalışmaların yanı sıra Ankara’ya da giderek ilçeye yapılacak olan ve yapılması planlanan çalışmaların hızlanması noktasında ilgili bürokratlarla görüşmelerine ara vermeden devam ediyor. Ankara’da ki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Meclis Üyeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na adeta çıkarma yaptı. Mekansal Planlama Genel Müdürü Erdal Kayapınar, İmar Planlama Dairesi Başkanı Erkan Üçöz ve Yapı Araştırmaları Dairesi Başkanı Hemşerimiz Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Belediye Meclis Üyeleri, Demirciler Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm ile ilgili ihale ve projelerle hakkında gelişmeleri ve gelinen son noktayı değerlendirdiler. Demirciler Mahallesi’nde yapılacak Kentsel Dönüşüm için ön uzlaşma çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi.
Başkent bürokrasisi ile gayet iyi geçindiği gözlenen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ankara ziyaretlerini ara vermeksizin sürdürüyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçedeki çalışmaların yanı sıra Ankara’ya da giderek ilçeye yapılacak olan ve yapılması planlanan çalışmaların hızlanması noktasında ilgili bürokratlarla görüşmelerine ara vermeden devam ediyor.

Ankara’da ki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Meclis Üyeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na adeta çıkarma yaptı.

Mekansal Planlama Genel Müdürü Erdal Kayapınar, İmar Planlama Dairesi Başkanı Erkan Üçöz ve Yapı Araştırmaları Dairesi Başkanı Hemşerimiz Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Belediye Meclis Üyeleri, Demirciler Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm ile ilgili ihale ve projelerle hakkında gelişmeleri ve gelinen son noktayı değerlendirdiler.

Demirciler Mahallesi’nde yapılacak Kentsel Dönüşüm için ön uzlaşma çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.