Gerede insanı yardımseverdir!

22.12.2016 - 09:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1849+ kez okundu.
 

Gerede insanı yardımseverdir!

Uğurlama töreni esnasında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Biz millet olarak her zaman mazlumların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz,” diye konuştu.
Halep'te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamak, bir nebze de olsa yaraları sarabilmek adına düzenlenen yardım kampanyasına yoğun ilgi gösteren Geredelilerin desteği ile tırlar dolusu un Suriye’ye gönderildi. Suriye’de yaşanan insanlık dışı saldırılar sonrasında, orada yaşayan binlerce Suriyeli için İHH Bolu Şubesi, İlçede bulunan tüm STK’lar ve Gerede Belediyesi işbirliğiyle “Acil UN’a İhtiyaç Var” kampanyası kapsamında, ilçemizde toplanan toplam 10 Tır un dualarla uğurlandı. Cumhuriyet Meydanında yapılan dua ile uğurlama töreni esnasında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Biz millet olarak her zaman mazlumların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz,” dedi. Allah’tan başka galip olmadığının altını çizen Başkan Allar; “Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v) döneminde de Ebu Cehiller vardı. O dönemde Peygamber Efendimize’de (s.a.v) işkenceler yaptılar. Ama La Galibe İllallah, Allah’tan başka galip yoktur. Rabbim bu zalimlere bu hainlere ne yaparlarsa yapsınlar fırsat vermeyecek inşallah. Biz millet olarak her zaman mazlumların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Şükürler olsun ki ilçemiz bu konuda her zaman elinden geldiğinin fazlasını yaptı,” diye konuştu. Yardım kampanyasında katkı ve emeği olanlara teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Bugün 10 Tır unu Suriyeli mazlum kardeşlerimize gönderiyoruz. Ben bu yardımlar amacıyla başta İHH derneğine ve tüm Geredeli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Rabbim tüm Müslümanlara yardım etsin diyorum” sözlerini kullandı.
Uğurlama töreni esnasında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Biz millet olarak her zaman mazlumların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz,” diye konuştu.

Halep'te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamak, bir nebze de olsa yaraları sarabilmek adına düzenlenen yardım kampanyasına yoğun ilgi gösteren Geredelilerin desteği ile tırlar dolusu un Suriye’ye gönderildi.

Suriye’de yaşanan insanlık dışı saldırılar sonrasında, orada yaşayan binlerce Suriyeli için İHH Bolu Şubesi, İlçede bulunan tüm STK’lar ve Gerede Belediyesi işbirliğiyle “Acil UN’a İhtiyaç Var” kampanyası kapsamında, ilçemizde toplanan toplam 10 Tır un dualarla uğurlandı.

Cumhuriyet Meydanında yapılan dua ile uğurlama töreni esnasında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Biz millet olarak her zaman mazlumların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz,” dedi.

Allah’tan başka galip olmadığının altını çizen Başkan Allar; “Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v) döneminde de Ebu Cehiller vardı. O dönemde Peygamber Efendimize’de (s.a.v) işkenceler yaptılar. Ama La Galibe İllallah, Allah’tan başka galip yoktur. Rabbim bu zalimlere bu hainlere ne yaparlarsa yapsınlar fırsat vermeyecek inşallah. Biz millet olarak her zaman mazlumların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Şükürler olsun ki ilçemiz bu konuda her zaman elinden geldiğinin fazlasını yaptı,” diye konuştu.

Yardım kampanyasında katkı ve emeği olanlara teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Bugün 10 Tır unu Suriyeli mazlum kardeşlerimize gönderiyoruz. Ben bu yardımlar amacıyla başta İHH derneğine ve tüm Geredeli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Rabbim tüm Müslümanlara yardım etsin diyorum” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.