Gerede Belediyesi'nde taşlar oynadı!

GÜNDEM 09.12.2016 - 15:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2126+ kez okundu.
 

Gerede Belediyesi'nde taşlar oynadı!

Gerede Belediyesi deprem etkisi yapan gelişme sonrasında bazı birim müdürlük ve personelde görev değişikliğine gidildi.
Gerede Belediyesi’nde adeta deprem etkisi yapan bazı değişiklikler yaşandı. Geçtiğimiz günlerde birim müdürlüklerinde görev değişikliğine gidilen Gerede Belediyesi’nde taşların yerinden oynadığı gelişmeler sonrasında gözler belediyeye çevrildi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, başkan yardımcısı ataması yapmadıklarını dile getirerek; “Birim müdürlerimin her biri başkan yardımcısı gibi bana yardımcı olmaktalar,” dedi. Belediye birimlerinde görev değişikliğine gidilen bazı müdürlük ve personel isimleri şu şekilde; Zabıta Müdürü Adnan Öztürk, Zabıta Müdürlüğü yanı sıra İtfaiye Müdürlüğü’ne, İtfaiye Müdürü İsmail Turbalı, Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’ne,  Yazı İşleri Müdürü Ayhan Yaman, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne,  Mali Hizmetler Şefi Ramazan Atalay, Yazı İşleri Müdürlüğü’ne,  Mali Hizmetler Müdürlüğü Görevlisi Yaşar Candan, Zabıta Memurluğ’una, İtfaiye Memurluğu Görevlileri İbrahim Eser, Emlak Servisi Memurluğu’na, Sinan Civelek, Yazı İşleri Müdürlüğü Memurluğu’na, Emlak Servisi Memuru İsmail Lülleci, Mali Hizmetler Müdürlüğü Memurluğu’na getirildi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, başkan yardımcısı ataması yapmadıklarını dile getirerek; “Birim müdürlerimin her biri başkan yardımcısı gibi bana yardımcı olmaktalar,” dedi. Başkan Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden beri personelimizle son derece uyumlu ve hayırlı hizmetler yapıyoruz. Her birim Gerede halkı için üzerine ne düşüyorsa yerine getiriyor. Kendi ekibimizle yaptığımız istişareler neticesinde herhangi bir olumsuzluk htiğimiz için değil daha iyi hizmet daha fazla iş üretme adına görev değişiklikleri yaptık. Biliyorsunuz başkan yardımcısı ataması yapmadım. Birim müdürlerimin her biri başkan yardımcısı gibi bana yardımcı olmaktalar. Bütün personelime ve müdürlerime teşekkür ediyor, yapılan değişiklilerin de belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum,” sözlerine yer verdi.
Gerede Belediyesi deprem etkisi yapan gelişme sonrasında bazı birim müdürlük ve personelde görev değişikliğine gidildi.

Gerede Belediyesi’nde adeta deprem etkisi yapan bazı değişiklikler yaşandı. Geçtiğimiz günlerde birim müdürlüklerinde görev değişikliğine gidilen Gerede Belediyesi’nde taşların yerinden oynadığı gelişmeler sonrasında gözler belediyeye çevrildi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, başkan yardımcısı ataması yapmadıklarını dile getirerek; “Birim müdürlerimin her biri başkan yardımcısı gibi bana yardımcı olmaktalar,” dedi.

Belediye birimlerinde görev değişikliğine gidilen bazı müdürlük ve personel isimleri şu şekilde;

Zabıta Müdürü Adnan Öztürk, Zabıta Müdürlüğü yanı sıra İtfaiye Müdürlüğü’ne,
İtfaiye Müdürü İsmail Turbalı, Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’ne, 
Yazı İşleri Müdürü Ayhan Yaman, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne, 
Mali Hizmetler Şefi Ramazan Atalay, Yazı İşleri Müdürlüğü’ne, 
Mali Hizmetler Müdürlüğü Görevlisi Yaşar Candan, Zabıta Memurluğ’una,
İtfaiye Memurluğu Görevlileri İbrahim Eser, Emlak Servisi Memurluğu’na, Sinan Civelek, Yazı İşleri Müdürlüğü Memurluğu’na,
Emlak Servisi Memuru İsmail Lülleci, Mali Hizmetler Müdürlüğü Memurluğu’na getirildi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, başkan yardımcısı ataması yapmadıklarını dile getirerek; “Birim müdürlerimin her biri başkan yardımcısı gibi bana yardımcı olmaktalar,” dedi.

Başkan Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden beri personelimizle son derece uyumlu ve hayırlı hizmetler yapıyoruz. Her birim Gerede halkı için üzerine ne düşüyorsa yerine getiriyor. Kendi ekibimizle yaptığımız istişareler neticesinde herhangi bir olumsuzluk htiğimiz için değil daha iyi hizmet daha fazla iş üretme adına görev değişiklikleri yaptık. Biliyorsunuz başkan yardımcısı ataması yapmadım. Birim müdürlerimin her biri başkan yardımcısı gibi bana yardımcı olmaktalar. Bütün personelime ve müdürlerime teşekkür ediyor, yapılan değişiklilerin de belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.