Peynir, ekmek alır gibi!..

GÜNDEM 08.12.2016 - 09:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1437+ kez okundu.
 

Peynir, ekmek alır gibi!..

Göreve geldiği günden bu yana hizmetlerini aralıksız sürdüren belediye başkanı Mustafa Allar, belediye envanterine araç kazandırmayı da ihmal etmiyor. Araç filosunun gücüne güç katan Başkan Allar'ın azim ve gayreti ilçe kamuoyunun da takdirini topluyor.
Belediye envanterine neredeyse her ay yeni bir araç kazandıran Başkan Mustafa Allar, ihtiyaca binaen sıfır kilometre ISUZU Nova Marka 29+1 otobüs aldı. Ayrıca, ilçemiz işadamlarından Kemalettin Ceylan da, Gerede Belediyesine Iveco marka otobüs hibe etti. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hibe yoluyla belediyeye birçok araç kazandırdıklarına işaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Allar, açıklamasında; “Belediyemizin işlerinin hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için araç parkurumuzu elimizden geldiği kadar güçlendirmemiz gerekiyor. Şükürler olsun ki birçoğu hibe yoluyla belediyemize birçok araç kazandırdık," diye konuştu. Başkan Allar, araçların kazandırılmasında katkısı olan isimlere de teşekkür ederek; Bu araçların kazandırılmasında çok büyük emekleri olan başta Bolu Milletvekilimiz, T.B.M.M Divan Kâtibi Üyemiz Sayın Fehmi Küpçü’ye, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, ANFA Genel Müdürü Hemşehrimiz Sayın Ramazan Arslan’a ve bütün emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu hafta içerisinde belediyemize otobüs hibe eden Hayırsever Sayın Kemalettin Ceylan abimize, şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ediyor, Rabbimden hayırlarını kabul etmesini niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi. Göreve geldiği günden bu yana hizmetlerini aralıksız sürdüren belediye başkanı Mustafa Allar, araç filosunun gücüne güç katmayı devam ettirirken; Başkan Allar'ın azim ve gayreti ilçe kamuoyunun da takdirini topluyor.
Göreve geldiği günden bu yana hizmetlerini aralıksız sürdüren belediye başkanı Mustafa Allar, belediye envanterine araç kazandırmayı da ihmal etmiyor. Araç filosunun gücüne güç katan Başkan Allar'ın azim ve gayreti ilçe kamuoyunun da takdirini topluyor.

Belediye envanterine neredeyse her ay yeni bir araç kazandıran Başkan Mustafa Allar, ihtiyaca binaen sıfır kilometre ISUZU Nova Marka 29+1 otobüs aldı. Ayrıca, ilçemiz işadamlarından Kemalettin Ceylan da, Gerede Belediyesine Iveco marka otobüs hibe etti.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hibe yoluyla belediyeye birçok araç kazandırdıklarına işaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Allar, açıklamasında; “Belediyemizin işlerinin hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için araç parkurumuzu elimizden geldiği kadar güçlendirmemiz gerekiyor. Şükürler olsun ki birçoğu hibe yoluyla belediyemize birçok araç kazandırdık," diye konuştu.

Başkan Allar, araçların kazandırılmasında katkısı olan isimlere de teşekkür ederek; Bu araçların kazandırılmasında çok büyük emekleri olan başta Bolu Milletvekilimiz, T.B.M.M Divan Kâtibi Üyemiz Sayın Fehmi Küpçü’ye, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, ANFA Genel Müdürü Hemşehrimiz Sayın Ramazan Arslan’a ve bütün emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu hafta içerisinde belediyemize otobüs hibe eden Hayırsever Sayın Kemalettin Ceylan abimize, şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ediyor, Rabbimden hayırlarını kabul etmesini niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Göreve geldiği günden bu yana hizmetlerini aralıksız sürdüren belediye başkanı Mustafa Allar, araç filosunun gücüne güç katmayı devam ettirirken; Başkan Allar'ın azim ve gayreti ilçe kamuoyunun da takdirini topluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.