Demir kabı yaktılar...

YAŞAM 07.12.2016 - 14:24, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 842+ kez okundu.
 

Demir kabı yaktılar...

İtfaiye erleri; içerisine odun talaşı ve mazot katılmış demir kabı yaktılar..
Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü sivil savunma ve yangın tatbikatlarına devam ediyor. İlçemizdeki okullarda belirli aralıklarla devam eden tatbikatların yenisi Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı. Okul bahçesinde düzenlenen yangın tatbikatı öncesi İtfaiye Amiri Salih Açar ve itfaiye ekibi önce öğrencilere çıkan yangına müdahale ve yangın çeşitleri hakkında bilgiler verdi. Yaklaşık yarım saatlik eğitimin ardından yangın söndürme tatbikatına geçildi. Gerede Belediyesi Müdürlüğü'ne bağlı İtfaiye erleri; içerisine odun talaşı ve mazot katılmış demir kabı yakarak, öğrencilere yangını nasıl söndüreceklerini uygulamalı olarak gösterdiler. Öğrenciler, aldıkları bilgileri tatbikatta uygulamaya çalıştılar. Tatbikat hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Okullarımızda periyodik aralıklarda bu tür yangın tatbikatları düzenleyerek, sivil savunma ve yangın çıktığında nasıl hareket edilmesi konusunda bilgiler veriyoruz. Öğrencilerimize yangının nasıl söndürüleceği konusunu da uygulamalı olarak gösteriyoruz ve bu tür çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek” diye konuştu.
İtfaiye erleri; içerisine odun talaşı ve mazot katılmış demir kabı yaktılar..

Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü sivil savunma ve yangın tatbikatlarına devam ediyor. İlçemizdeki okullarda belirli aralıklarla devam eden tatbikatların yenisi Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen yangın tatbikatı öncesi İtfaiye Amiri Salih Açar ve itfaiye ekibi önce öğrencilere çıkan yangına müdahale ve yangın çeşitleri hakkında bilgiler verdi. Yaklaşık yarım saatlik eğitimin ardından yangın söndürme tatbikatına geçildi.

Gerede Belediyesi Müdürlüğü'ne bağlı İtfaiye erleri; içerisine odun talaşı ve mazot katılmış demir kabı yakarak, öğrencilere yangını nasıl söndüreceklerini uygulamalı olarak gösterdiler. Öğrenciler, aldıkları bilgileri tatbikatta uygulamaya çalıştılar.

Tatbikat hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Okullarımızda periyodik aralıklarda bu tür yangın tatbikatları düzenleyerek, sivil savunma ve yangın çıktığında nasıl hareket edilmesi konusunda bilgiler veriyoruz. Öğrencilerimize yangının nasıl söndürüleceği konusunu da uygulamalı olarak gösteriyoruz ve bu tür çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.