'Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi..'

YAŞAM 06.12.2016 - 10:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2125+ kez okundu.
 

'Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi..'

Pek çok sağlık alanında ücretsiz taramalar gerçekleştiren Gerede Belediyesi, bu yıl Fatma Hatun Hastanesi ile işbirliği yaptı..
Gerede Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sağlık konularında vatandaşları bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Geçmişte anlaşmalı hastanelerle Mamografi, Göz Tansiyonu, İşitme Kaybı gibi alanlarda ücretsiz sağlık taraması gerçekleştiren Gerede Belediyesi bu yıl Fatma Hatun Hastanesi ile işbirliği yaparak; konuya ilişkin bilgilendirme programı tertip edecek. Bolu Fatma Hatun Hastanesi’nde görev yapan ve alanında uzman olan Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz konusunda Uzman Doktor Sema Çakırgüler ve Üroloji konusunda Operatör Doktor Fatih Veysel Baran,  bugün ücretsiz konferans verecek. Ücretsiz düzenlenecek olan sağlık konferansı 06 Aralık salı günü (bugün) Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da belediyemizin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında, toplumun sağlık alanında eğitimi ve bilgilendirilmesi amacıyla düzenlediğimiz konferansa tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” sözlerine yer verdi.
Pek çok sağlık alanında ücretsiz taramalar gerçekleştiren Gerede Belediyesi, bu yıl Fatma Hatun Hastanesi ile işbirliği yaptı..

Gerede Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sağlık konularında vatandaşları bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

Geçmişte anlaşmalı hastanelerle Mamografi, Göz Tansiyonu, İşitme Kaybı gibi alanlarda ücretsiz sağlık taraması gerçekleştiren Gerede Belediyesi bu yıl Fatma Hatun Hastanesi ile işbirliği yaparak; konuya ilişkin bilgilendirme programı tertip edecek.

Bolu Fatma Hatun Hastanesi’nde görev yapan ve alanında uzman olan Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz konusunda Uzman Doktor Sema Çakırgüler ve Üroloji konusunda Operatör Doktor Fatih Veysel Baran,  bugün ücretsiz konferans verecek.

Ücretsiz düzenlenecek olan sağlık konferansı 06 Aralık salı günü (bugün) Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da belediyemizin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında, toplumun sağlık alanında eğitimi ve bilgilendirilmesi amacıyla düzenlediğimiz konferansa tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.