'Üç şey bundan müstesnadır'

YAŞAM 05.12.2016 - 09:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1604+ kez okundu.
 

'Üç şey bundan müstesnadır'

​Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, insan öldüğünde ameller sevabının sona erdiğini ancak; ailesine dua eden hayırlı evlat ile bu zincirin devam ettiğini hatırlattı.
Allah kelamı, vatan bayrak sevgisi ile yetiştirilen minik öğrenciler, Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, insan öldüğünde ameller sevabının sona erdiğini ancak; ailesine dua eden hayırlı evlat ile bu zincirin devam ettiğini hatırlattı. Başkan Allar, gençlere verilen din eğitiminin önemli olduğuna vurgu yaparak, şunları anlattı; “Kur’an Kursu hizmetlerinin ne kadar önemli olduğu, çocuklarımızın kendisine ailesine, vatanına, milletine hayırlı evlat olabilmesi onların dini değerlerin farkında olması gerekmektedir. Resulullah (SAV) Efendimiz bir hadisinde ‘İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır. Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı salih evlat’ buyurdu. Biz Gerede Belediyesi olarak öğrencilerimize elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Öğrencilerimizin din eğitimleri noktasında onları yetiştiren hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” Kısa süreli devam eden sohbetin ardından Belediye Başkanı Mustafa Allar, ziyaretine gelen öğrencilere hediye takdim etti.
​Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, insan öldüğünde ameller sevabının sona erdiğini ancak; ailesine dua eden hayırlı evlat ile bu zincirin devam ettiğini hatırlattı.

Allah kelamı, vatan bayrak sevgisi ile yetiştirilen minik öğrenciler, Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, insan öldüğünde ameller sevabının sona erdiğini ancak; ailesine dua eden hayırlı evlat ile bu zincirin devam ettiğini hatırlattı.

Başkan Allar, gençlere verilen din eğitiminin önemli olduğuna vurgu yaparak, şunları anlattı; “Kur’an Kursu hizmetlerinin ne kadar önemli olduğu, çocuklarımızın kendisine ailesine, vatanına, milletine hayırlı evlat olabilmesi onların dini değerlerin farkında olması gerekmektedir. Resulullah (SAV) Efendimiz bir hadisinde ‘İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır. Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı salih evlat’ buyurdu.
Biz Gerede Belediyesi olarak öğrencilerimize elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Öğrencilerimizin din eğitimleri noktasında onları yetiştiren hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.”

Kısa süreli devam eden sohbetin ardından Belediye Başkanı Mustafa Allar, ziyaretine gelen öğrencilere hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.