Başkan Allar; 'Şükranla anıyorum'

GÜNDEM 11.11.2016 - 10:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1626+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Şükranla anıyorum'

Belediye Başkanı Mustafa Allar, 10 Kasım dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bağımsızlığımızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün yıldönümünde saygı ve minnetle yâd ediyoruz.” dedi.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Mustafa Allar, 10 Kasım dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bağımsızlığımızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün yıldönümünde saygı ve minnetle yâd ediyoruz.” dedi. Başkan Allar, anma mesajında; “Milletimizi parçalamaya yeltenenlerin karşısına dikilerek set çeken, 1923’te Cumhuriyeti kurarak İstiklal Harbimizi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarihe mal olmuş büyük bir asker, büyük bir devlet adamıdır. O bir zümrenin veya belli grupların değeri değil bütün bir milletin ortak değeridir. O’nun hatırasına sahip çıkmak; bu millete hizmet etmekle, O’nun gösterdiği hedefler doğrultusunda muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkmakla mümkündür. Milletimiz tarih boyu şanlı destanlar yazmış, düşmanlarını bertaraf etmeyi bilmiştir. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne 15 Temmuz akşamı da haince tuzak kuranları yine milletimiz bertaraf etmiştir. Bağımsızlığımızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün yıldönümünde saygı ve minnetle yâd ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum,” ifadelerine yer verdi.
Belediye Başkanı Mustafa Allar, 10 Kasım dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bağımsızlığımızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün yıldönümünde saygı ve minnetle yâd ediyoruz.” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Mustafa Allar, 10 Kasım dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bağımsızlığımızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün yıldönümünde saygı ve minnetle yâd ediyoruz.” dedi.

Başkan Allar, anma mesajında; “Milletimizi parçalamaya yeltenenlerin karşısına dikilerek set çeken, 1923’te Cumhuriyeti kurarak İstiklal Harbimizi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarihe mal olmuş büyük bir asker, büyük bir devlet adamıdır.

O bir zümrenin veya belli grupların değeri değil bütün bir milletin ortak değeridir. O’nun hatırasına sahip çıkmak; bu millete hizmet etmekle, O’nun gösterdiği hedefler doğrultusunda muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkmakla mümkündür. Milletimiz tarih boyu şanlı destanlar yazmış, düşmanlarını bertaraf etmeyi bilmiştir.

Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne 15 Temmuz akşamı da haince tuzak kuranları yine milletimiz bertaraf etmiştir. Bağımsızlığımızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün yıldönümünde saygı ve minnetle yâd ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.