Gelir gelmez Başkan Allar denedi!..

GÜNDEM 01.11.2016 - 13:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1507+ kez okundu.
 

Gelir gelmez Başkan Allar denedi!..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilimiz genelindeki belediyelere destek vermeye devam ediyor. Son olarak Gerede Belediyesi emrine toplu taşımada kullanılacak bir otobüs hediye etti.
İlimiz genelinde birçok ilçe belediyesine hibe katkılarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçemizde kullanılmak üzere Mercedes marka bir şehir içi toplu taşım aracı hediye etti. Başkan Gökçek’in gönderdiği 18 metrelik büyük boy otobüs, hafta içinde Gerede Belediyesi’ne teslim edildi. Teslim edilen otobüs ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, katkı sağlayan isimlere teşekkür ederek; “Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize hibe yoluyla otobüs kazandırdık. Söz konusu otobüsün kazandırılmasında büyük emekleri ve katkıları bulunan AK Parti Bolu Milletvekilimiz Fehmi Küpçü’ye, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcımız Hemşehrimiz Ali Gökşin’e, ANFA Genel Müdürümüz Hemşehrimiz Ramazan Arslan’a desteklerinden ve katkılarından dolayı ilçe halkım adına şükranlarımı sunarım,” diye konuştu. Öte yandan, belediyeye toplamda 22 yeni araç kazandırdıklarını dile getiren Başkan Allar; “Yeni aracımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin. İlçemizde uzun yıllar hizmet verecek olan aracımız, yapacağımız çalışmalarda bizlere büyük kolaylık sağlayacak,” sözlerine yer verdi. Başkan Allar, Gerede için gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerine vurgu yaparak, araç filosuna yeni araçlar katmaya devam edeceklerini belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilimiz genelindeki belediyelere destek vermeye devam ediyor. Son olarak Gerede Belediyesi emrine toplu taşımada kullanılacak bir otobüs hediye etti.

İlimiz genelinde birçok ilçe belediyesine hibe katkılarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçemizde kullanılmak üzere Mercedes marka bir şehir içi toplu taşım aracı hediye etti.

Başkan Gökçek’in gönderdiği 18 metrelik büyük boy otobüs, hafta içinde Gerede Belediyesi’ne teslim edildi.

Teslim edilen otobüs ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, katkı sağlayan isimlere teşekkür ederek; “Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize hibe yoluyla otobüs kazandırdık. Söz konusu otobüsün kazandırılmasında büyük emekleri ve katkıları bulunan AK Parti Bolu Milletvekilimiz Fehmi Küpçü’ye, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcımız Hemşehrimiz Ali Gökşin’e, ANFA Genel Müdürümüz Hemşehrimiz Ramazan Arslan’a desteklerinden ve katkılarından dolayı ilçe halkım adına şükranlarımı sunarım,” diye konuştu.

Öte yandan, belediyeye toplamda 22 yeni araç kazandırdıklarını dile getiren Başkan Allar; “Yeni aracımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin. İlçemizde uzun yıllar hizmet verecek olan aracımız, yapacağımız çalışmalarda bizlere büyük kolaylık sağlayacak,” sözlerine yer verdi.

Başkan Allar, Gerede için gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerine vurgu yaparak, araç filosuna yeni araçlar katmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.