'Dere geliyor, dere..'

GÜNDEM 31.10.2016 - 11:51, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1306+ kez okundu.
 

'Dere geliyor, dere..'

İlçe merkezinden geçen dere yataklarında bazı çalışmalar yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede için güzel hayalleri olduğunu anımsattı.
“Daha yaşanabilir bir Gerede” için çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçede devam edegelen projeleri yerinde inceleyerek; çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. İlçe merkezinden geçen dere yataklarında bazı çalışmalar yapan Başkan Allar, Gerede için güzel hayalleri olduğunu anımsattı. Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın DSİ ile daha önce yapılan görüşmeler ve sonrasında ilçemize gelerek yaptıkları tetkik ve inceleme neticesinde Gerede MYO yerleşkesinden Mevlana Mürüvvet Vakfı’nın güneyine kadar olan yaklaşık 600 metrelik kısımda dere ıslahı çalışmaları başladı. Ayrıca; Koru Kent Sitesinin hemen doğusunda bulunan Dayıoğlu Deresi'nden, şehir merkezine kadar olan kısmında tamirat ve ıslah çalışmaları başladı. Başkan Allar, konuya ilişkin verdiği bilgilerde; “Bu çalışmaların yanı sıra, Gerede Belediyemiz tarafından projesi hazırlanarak ilçemize hibe olarak kazandırılan, halkımıza yönelik etkinliklerde ve Hafız İmam Hatip Ortaokulu olarak kullanılan Toplum Merkezi’nin kuzeyine 3 metre genişliğinde, 7 metre yüksekliğinde 180 metre uzunluğunda perde duvar çalışmaları da devam ediyor,” sözlerine yer verdi.
İlçe merkezinden geçen dere yataklarında bazı çalışmalar yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede için güzel hayalleri olduğunu anımsattı.

“Daha yaşanabilir bir Gerede” için çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçede devam edegelen projeleri yerinde inceleyerek; çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

İlçe merkezinden geçen dere yataklarında bazı çalışmalar yapan Başkan Allar, Gerede için güzel hayalleri olduğunu anımsattı.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın DSİ ile daha önce yapılan görüşmeler ve sonrasında ilçemize gelerek yaptıkları tetkik ve inceleme neticesinde Gerede MYO yerleşkesinden Mevlana Mürüvvet Vakfı’nın güneyine kadar olan yaklaşık 600 metrelik kısımda dere ıslahı çalışmaları başladı.

Ayrıca; Koru Kent Sitesinin hemen doğusunda bulunan Dayıoğlu Deresi'nden, şehir merkezine kadar olan kısmında tamirat ve ıslah çalışmaları başladı.

Başkan Allar, konuya ilişkin verdiği bilgilerde; “Bu çalışmaların yanı sıra, Gerede Belediyemiz tarafından projesi hazırlanarak ilçemize hibe olarak kazandırılan, halkımıza yönelik etkinliklerde ve Hafız İmam Hatip Ortaokulu olarak kullanılan Toplum Merkezi’nin kuzeyine 3 metre genişliğinde, 7 metre yüksekliğinde 180 metre uzunluğunda perde duvar çalışmaları da devam ediyor,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.