'Taşımaya devam edeceğiz..'

GÜNDEM 28.10.2016 - 15:35, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1159+ kez okundu.
 

'Taşımaya devam edeceğiz..'

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yayınladığı mesajında, “Milletin kendini ilgilendiren kararlarda bizzat söz sahibi olması Cumhuriyetimizin en büyük teminatıdır,” dedi.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Mustafa Allar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, “Milletin kendini ilgilendiren kararlarda bizzat söz sahibi olması Cumhuriyetimizin en büyük teminatıdır,” dedi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, tebrik mesajında; “Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğü Bağımsızlık Savaşının zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır. Milletin kendini ilgilendiren kararlarda bizzat söz sahibi olması Cumhuriyetimizin en büyük teminatıdır. Güçlükleri yenerek, ağır bedellerle büyük cefa ve zorlukların ardından sahip olunan, hür ve bağımsız Cumhuriyet’in değeri çok iyi bilinmekte, devralınan bu değerli mirası, aynı yüksek ruh ve şuurla, her geçen gün daha da güçlenerek gelecek nesillere millet olarak taşımaya devam edeceğiz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanını ve canını; vatanın harcı yapan aziz şehitlerimizi, minnet ve rahmetle yâd ediyor; Büyük Milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum,” sözlerine yer verdi.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yayınladığı mesajında, “Milletin kendini ilgilendiren kararlarda bizzat söz sahibi olması Cumhuriyetimizin en büyük teminatıdır,” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Mustafa Allar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, “Milletin kendini ilgilendiren kararlarda bizzat söz sahibi olması Cumhuriyetimizin en büyük teminatıdır,” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, tebrik mesajında; “Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğü Bağımsızlık Savaşının zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır. Milletin kendini ilgilendiren kararlarda bizzat söz sahibi olması Cumhuriyetimizin en büyük teminatıdır.

Güçlükleri yenerek, ağır bedellerle büyük cefa ve zorlukların ardından sahip olunan, hür ve bağımsız Cumhuriyet’in değeri çok iyi bilinmekte, devralınan bu değerli mirası, aynı yüksek ruh ve şuurla, her geçen gün daha da güçlenerek gelecek nesillere millet olarak taşımaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanını ve canını; vatanın harcı yapan aziz şehitlerimizi, minnet ve rahmetle yâd ediyor; Büyük Milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.