'Gereken ne varsa yapıyoruz'

GÜNDEM 24.10.2016 - 09:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2238+ kez okundu.
 

'Gereken ne varsa yapıyoruz'

Uzun zamandır yapım çalışmaları devam eden Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bugün düzenlenecek olan törenle eğitime açılacak.
Bankacılık ve Finans, Pazarlama, Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerinde 700’e yakın öğrencinin eğitim göreceği Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğleden sonra yapılacak olan törenle açılacak. Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın yoğun gayretleri sonrasında ilçemize kazandırılan, yapım çalışmaları tamamlanan Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bugün hizmete giriyor. 24 Ekim 2016 Pazartesi günü saat: 14.00’da açılışı gerçekleştirilecek olan Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda Bankacılık ve Finans, Pazarlama, Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerinde toplam 687 öğrenci eğitim görüyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “24 Ekim Pazartesi günü (bugün) 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Bankacılık ve Finans, Pazarlama, Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerinde toplam 687 öğrencimiz eğitim görecek. Gerede Belediyesi olarak geçtiğimiz günlerde okulumuzun bahçesinin sıcak asfalt yapımını gerçekleştirdik. En kısa zamanda okula giden yolumuzun kaldırım ve tretuar çalışmalarını da tamamlayacağız. İlçemizin öğrenci şehri olması için gereken ne varsa yapıyoruz. Bizlerden desteğini hiç esirgemeyen ne istekle gidersek gidelim gece gündüz demeden bize destek veren Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye, Gerede Kaymakamımız Sayın Arslan Yurt’a, İlçe Başkanımız Sayın Ali Şafak’a, STK’lara, ve Gerede halkına çok teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.
Uzun zamandır yapım çalışmaları devam eden Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bugün düzenlenecek olan törenle eğitime açılacak.

Bankacılık ve Finans, Pazarlama, Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerinde 700’e yakın öğrencinin eğitim göreceği Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğleden sonra yapılacak olan törenle açılacak.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın yoğun gayretleri sonrasında ilçemize kazandırılan, yapım çalışmaları tamamlanan Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bugün hizmete giriyor.

24 Ekim 2016 Pazartesi günü saat: 14.00’da açılışı gerçekleştirilecek olan Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda Bankacılık ve Finans, Pazarlama, Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerinde toplam 687 öğrenci eğitim görüyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “24 Ekim Pazartesi günü (bugün) 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Bankacılık ve Finans, Pazarlama, Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerinde toplam 687 öğrencimiz eğitim görecek.
Gerede Belediyesi olarak geçtiğimiz günlerde okulumuzun bahçesinin sıcak asfalt yapımını gerçekleştirdik. En kısa zamanda okula giden yolumuzun kaldırım ve tretuar çalışmalarını da tamamlayacağız.
İlçemizin öğrenci şehri olması için gereken ne varsa yapıyoruz. Bizlerden desteğini hiç esirgemeyen ne istekle gidersek gidelim gece gündüz demeden bize destek veren Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye, Gerede Kaymakamımız Sayın Arslan Yurt’a, İlçe Başkanımız Sayın Ali Şafak’a, STK’lara, ve Gerede halkına çok teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.