Aileler dinlensin diye..

17.10.2016 - 11:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2266+ kez okundu.
 

Aileler dinlensin diye..

Asfaltlama ve parke taşı döşeme gibi çalışmaların yanı sıra Gerede'yi güzelleştirme adına ilçemize yeni park yapılıyor.
Sosyal yaşam alanlarına ehemmiyet veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçemize yeni bir aile parkı daha kazandırıyor. Gerede Belediyesi asfaltlama ve parke taşı döşeme gibi çalışmaların yanı sıra Gerede'yi güzelleştirme adına ilçemize yeni park yapımına da devam ediyor. Belediye peyzaj çalışmaları kapsamında Yenimahalle’de bulunan 100. Yıl caddesi ve Necip Fazıl Caddesi’nin kesiştiği noktaya yapılan aile parkında sona yaklaşıldı. Aile parkının etrafında oluşturulacak sentetik çim kaplı perde duvarlar ve oyun gruplarının altında bulunacak olan akrilik kaplamaların tamamlanmasıyla aile parkı kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacak. Bulunduğu mevkinin çehresini değiştiren aile parkı bölge sakinleri ve çocukları için bir eğlence merkezi olacak. Belediye basın yayın müdürlüğü’nden verilen bilgilere göre; 675 m² alan üzerine kurulan ve çalışmalarında sona gelinen aile parkında ailelerin oturabileceği 4 adet kamelya, 11 adet spor aleti, içerisinde salıncaklar, atlı dönenceler, tahterevalliler ve kaydıraklar bulunan çocuklar için oyun grupları yapıldı. Ayrıca Aile Parkı düzenlemesinde 370 m² yeşil alan, 240 m² döşeme taş kullanılarak yapılan yürüyüş yolu bulunuyor. Ayrıca çimlendirmede yapılan aile parkına 34 adet mavi selvi, 60 adet top mazı, 5 adet süs eriği ve 5 adette çınar ağacı fidanı dikimi yapıldığı belirtildi.
Asfaltlama ve parke taşı döşeme gibi çalışmaların yanı sıra Gerede'yi güzelleştirme adına ilçemize yeni park yapılıyor.

Sosyal yaşam alanlarına ehemmiyet veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçemize yeni bir aile parkı daha kazandırıyor.

Gerede Belediyesi asfaltlama ve parke taşı döşeme gibi çalışmaların yanı sıra Gerede'yi güzelleştirme adına ilçemize yeni park yapımına da devam ediyor.

Belediye peyzaj çalışmaları kapsamında Yenimahalle’de bulunan 100. Yıl caddesi ve Necip Fazıl Caddesi’nin kesiştiği noktaya yapılan aile parkında sona yaklaşıldı.

Aile parkının etrafında oluşturulacak sentetik çim kaplı perde duvarlar ve oyun gruplarının altında bulunacak olan akrilik kaplamaların tamamlanmasıyla aile parkı kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacak. Bulunduğu mevkinin çehresini değiştiren aile parkı bölge sakinleri ve çocukları için bir eğlence merkezi olacak.

Belediye basın yayın müdürlüğü’nden verilen bilgilere göre; 675 m² alan üzerine kurulan ve çalışmalarında sona gelinen aile parkında ailelerin oturabileceği 4 adet kamelya, 11 adet spor aleti, içerisinde salıncaklar, atlı dönenceler, tahterevalliler ve kaydıraklar bulunan çocuklar için oyun grupları yapıldı. Ayrıca Aile Parkı düzenlemesinde 370 m² yeşil alan, 240 m² döşeme taş kullanılarak yapılan yürüyüş yolu bulunuyor.

Ayrıca çimlendirmede yapılan aile parkına 34 adet mavi selvi, 60 adet top mazı, 5 adet süs eriği ve 5 adette çınar ağacı fidanı dikimi yapıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.