Belediye uyarıyor!

03.10.2016 - 08:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2364+ kez okundu.
 

Belediye uyarıyor!

Gerede Belediyesi, yayınladığı duyuruda; yapılandırma ile ilgili önemli bir konuya değindi.
KAMUOYU DUYURUSU!!! YAPILANDIRMA iÇiN SON TARiH 31 EKiM! Borçların taksitlendirilmesi ve yeniden yapılandırılması ile ilgili 6736 sayılı yasa gereği 30 Haziran 2016 tarihine kadar Emlak, Su ve Çevre Temizlik Vergisi borcu olan vatandaşlarımızın 31 Ekim 2016 tarihi mesai bitimine kadar Gerede Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor. YAPILANDIRMA FIRSATINI KAÇIRMAYIN... GEREDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Gerede Belediyesi, yayınladığı duyuruda; yapılandırma ile ilgili önemli bir konuya değindi.

KAMUOYU DUYURUSU!!!


YAPILANDIRMA iÇiN
SON TARiH 31 EKiM!


Borçların taksitlendirilmesi ve yeniden yapılandırılması ile ilgili 6736 sayılı yasa gereği 30 Haziran 2016 tarihine kadar Emlak, Su ve Çevre Temizlik Vergisi borcu olan vatandaşlarımızın 31 Ekim 2016 tarihi mesai bitimine kadar Gerede Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor.


YAPILANDIRMA FIRSATINI KAÇIRMAYIN...


GEREDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.