Geredeli işadamı, bombayı patlattı!

SİYASET 18.12.2017 - 14:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2574+ kez okundu.
 

Geredeli işadamı, bombayı patlattı!

"Henüz seçimlere hayli bir zaman olmasına rağmen, sosyal medya hesabı üzerinden bombayı patlatan Ulutürk, Gerede Belediyesi'ne talip olduğunu duyurdu. Ali Ulutürk, “Bu sefer başka” diyerek, belediye başkan adayı olduğunu açıkça ilan etti."
Geredeli tanınmış işadamı Ali Ulutürk, hafta sonunda yaptığı sürpriz çıkışla tüm dikkatleri de bir anda üzerine çekti. Uzun yıllar Ankara'da ticaret ile uğraşan başarılı işadamı, memleketi Gerede'den daha fazla uzak kalmaya dayanamayarak yatırımlarının çoğunu ilçeye kaydırmış ve önemli bir istihdamı da beraberinde getirmişti. Gerede'nin sayılı iş adamları arasında gösterilen Ululutürk Hafriyat'ın sahibi Ali Ulutürk, “Gerede'ye hizmet için her daim varım ve hazırım” çağrısında bulundu. Geldiği yıllardan bu yana, belediye başkanı adayı olacak isimler arasında baş köşede gösterilen Ali Ulutürk, genelde perde arkasında kalmayı tercih ederken bu kez bombayı deyim yerindeyse fena patlattı. On seneyi aşlkın zamandır Gerede'de kalarak, yatırımlarını memleketinde değerlendirmeyi yeğleyen tanınmış işadamı, memleketine hizmet vermek için yine kollarını sıvadığına işaret etti. Henüz seçimlere hayli bir zaman olmasına rağmen, sosyal medya hesabı üzerinden bombayı patlatan Ulutürk, Gerede Belediyesi'ne talip olduğunu duyurdu. Ali Ulutürk, “Bu sefer başka” diyerek, belediye başkan adayı olduğunu açıkça ilan etti. Sosyal medyada bir anda patlayan ve hayli ilgi gören bu sürpriz çıkış tam anlamıyla aydınlığa kavuşmazken, işadamı Ulutürk, facebook hesabı üzerinden paylaştığı kısa açıklamada;  “Gerek sosyal medyadan gerek bizzat arayan desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma ve hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. İlerleyen gunlerde de açıklama yaparız. Saygılarımla,” ifadesine yer verdi. Tanınmış işadamının, henüz hayli vakit varken neden böyle bir açıklamaya ihtiyaç htiği anlaşılamezken, “belediye başkan adayı” olarak yaptığı paylaşımda takipçilerinin kafasını karıştırdı. Ali Ulutürk'ün, tebessüm ederek selamlama halindeki resmiyle desteklediği iletisindeki “aday adayı” olarak değil de; “aday” şeklindeki paylaşımı; işadamının, "başkentten, bu yönde siyasi bir söz almış" olabileceği yönündeki ihtimali akıllara düşürürken,  çok erkenden yapılan bu duyuru ise kafalarda önemli soru işaretleri oluştururken; bazı kuşkuları da beraberinde getirdi. Öte yandan, hafta sonunda ilçede deyim yerindeyse bomba etkisi oluşturan paylaşım, sosyal medyada bir anda en çok ilgi görenler arasında yer alırken; iletiye eklenen yorumlarda şaşkınlığını ifade eden takipçilerinin, işadamını tebrik ederek, onlarca hayırlı olsun mesajları yazdığı görüldü. Şimdi tüm dikkatler, başarılı işadamı Ali Ulutürk'ün yapacağını duyurduğu açıklamaya çevrilirken; ilçe kamuoyu, işadamından gelecek konuşmayı bekliyor.
"Henüz seçimlere hayli bir zaman olmasına rağmen, sosyal medya hesabı üzerinden bombayı patlatan Ulutürk, Gerede Belediyesi'ne talip olduğunu duyurdu. Ali Ulutürk, “Bu sefer başka” diyerek, belediye başkan adayı olduğunu açıkça ilan etti."

Geredeli tanınmış işadamı Ali Ulutürk, hafta sonunda yaptığı sürpriz çıkışla tüm dikkatleri de bir anda üzerine çekti.

Uzun yıllar Ankara'da ticaret ile uğraşan başarılı işadamı, memleketi Gerede'den daha fazla uzak kalmaya dayanamayarak yatırımlarının çoğunu ilçeye kaydırmış ve önemli bir istihdamı da beraberinde getirmişti.

Gerede'nin sayılı iş adamları arasında gösterilen Ululutürk Hafriyat'ın sahibi Ali Ulutürk, “Gerede'ye hizmet için her daim varım ve hazırım” çağrısında bulundu.

Geldiği yıllardan bu yana, belediye başkanı adayı olacak isimler arasında baş köşede gösterilen Ali Ulutürk, genelde perde arkasında kalmayı tercih ederken bu kez bombayı deyim yerindeyse fena patlattı.

On seneyi aşlkın zamandır Gerede'de kalarak, yatırımlarını memleketinde değerlendirmeyi yeğleyen tanınmış işadamı, memleketine hizmet vermek için yine kollarını sıvadığına işaret etti.

Henüz seçimlere hayli bir zaman olmasına rağmen, sosyal medya hesabı üzerinden bombayı patlatan Ulutürk, Gerede Belediyesi'ne talip olduğunu duyurdu. Ali Ulutürk, “Bu sefer başka” diyerek, belediye başkan adayı olduğunu açıkça ilan etti.

Sosyal medyada bir anda patlayan ve hayli ilgi gören bu sürpriz çıkış tam anlamıyla aydınlığa kavuşmazken, işadamı Ulutürk, facebook hesabı üzerinden paylaştığı kısa açıklamada;  “Gerek sosyal medyadan gerek bizzat arayan desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma ve hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. İlerleyen gunlerde de açıklama yaparız. Saygılarımla,” ifadesine yer verdi.

Tanınmış işadamının, henüz hayli vakit varken neden böyle bir açıklamaya ihtiyaç htiği anlaşılamezken, “belediye başkan adayı” olarak yaptığı paylaşımda takipçilerinin kafasını karıştırdı.

Ali Ulutürk'ün, tebessüm ederek selamlama halindeki resmiyle desteklediği iletisindeki “aday adayı” olarak değil de; “aday” şeklindeki paylaşımı; işadamının, "başkentten, bu yönde siyasi bir söz almış" olabileceği yönündeki ihtimali akıllara düşürürken,  çok erkenden yapılan bu duyuru ise kafalarda önemli soru işaretleri oluştururken; bazı kuşkuları da beraberinde getirdi.

Öte yandan, hafta sonunda ilçede deyim yerindeyse bomba etkisi oluşturan paylaşım, sosyal medyada bir anda en çok ilgi görenler arasında yer alırken; iletiye eklenen yorumlarda şaşkınlığını ifade eden takipçilerinin, işadamını tebrik ederek, onlarca hayırlı olsun mesajları yazdığı görüldü.

Şimdi tüm dikkatler, başarılı işadamı Ali Ulutürk'ün yapacağını duyurduğu açıklamaya çevrilirken; ilçe kamuoyu, işadamından gelecek konuşmayı bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.