Yangın korkuttu

ASAYİŞ 05.10.2016 - 13:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1421+ kez okundu.
 

Yangın korkuttu

Eymür ve Ertuğral Köyü mevkileri arasında bulunan ormanlık alanda bilinmeyen bir sebepten dolayı anızlar tutuştu.
Gerede’de meydana gelen anız yangını çok büyük bir alanı etkiledi. Çıkan yangın Gerede İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerinin saatler süren yoğun uğraşları sonucu söndürülebildi. Eymür ve Ertuğral Köyü mevkileri arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan anız ve orman yangını itfaiye ekipleri, orman işletme müdürlüğü ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Eymür ve Ertuğral Köyü mevkileri arasında bulunan ormanlık alanda bilinmeyen bir sebepten dolayı anızlar tutuştu. Kısa süre içerisinde çevrede bulunan ağaçlara da yayılan yangına, ihbar üzerine gelen Gerede İtfaiye Müdürlüğü ve Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Bir saat süren çalışmanın ardından ormanlık alandaki anız yangını köy halkının da yardımıyla kontrol altına alınırken, çevrede yoğun bir duman kitlesi oluştu.
Eymür ve Ertuğral Köyü mevkileri arasında bulunan ormanlık alanda bilinmeyen bir sebepten dolayı anızlar tutuştu.

Gerede’de meydana gelen anız yangını çok büyük bir alanı etkiledi. Çıkan yangın Gerede İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerinin saatler süren yoğun uğraşları sonucu söndürülebildi.

Eymür ve Ertuğral Köyü mevkileri arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan anız ve orman yangını itfaiye ekipleri, orman işletme müdürlüğü ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Eymür ve Ertuğral Köyü mevkileri arasında bulunan ormanlık alanda bilinmeyen bir sebepten dolayı anızlar tutuştu.

Kısa süre içerisinde çevrede bulunan ağaçlara da yayılan yangına, ihbar üzerine gelen Gerede İtfaiye Müdürlüğü ve Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

Bir saat süren çalışmanın ardından ormanlık alandaki anız yangını köy halkının da yardımıyla kontrol altına alınırken, çevrede yoğun bir duman kitlesi oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.