Gerede'ye veda ettiler..

YAŞAM 03.08.2018 - 11:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4120+ kez okundu.
 

Gerede'ye veda ettiler..

"Esentepe’de düzenlenen hakim ve savcıların veda yemeğine adliye personelinin yanı sıra mahkeme müdürleri ve katipler de katıldı."
HSK’nın yaz kararnamesi ile Gerede'den başka şehirlere atamaları yapılan hakim ve savcılara veda yemeği düzenlendi. HSK’nın yaz kararnamesi ile Gerede’den Gaziantep Cumhuriyet Savcılığına atanan Gerede Cumhuriyet Savcısı Ali Dokumacı ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aksu ile Yargıtay Tetkik Hâkimliğine atanan Gerede Hâkimi Esra Çatal için Adliye personeli tarafından veda yemeği düzenlendi. Esentepe’de düzenlenen hakim ve savcıların veda yemeğine Adliye personelinin yanı sıra mahkeme müdürleri ve katipler de katıldı. Gerede İcra Müdürü Mehmet Karabacak tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Yemek ve veda konuşmalarının ardından Savcı Ali Dokumacı ve Mehmet Aksu ile Hâkim Esra Çatal’a emek ve katkılarından dolayı Gerede Adliyesi tarafından plaket takdim edildi.
"Esentepe’de düzenlenen hakim ve savcıların veda yemeğine adliye personelinin yanı sıra mahkeme müdürleri ve katipler de katıldı."

HSK’nın yaz kararnamesi ile Gerede'den başka şehirlere atamaları yapılan hakim ve savcılara veda yemeği düzenlendi.

HSK’nın yaz kararnamesi ile Gerede’den Gaziantep Cumhuriyet Savcılığına atanan Gerede Cumhuriyet Savcısı Ali Dokumacı ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aksu ile Yargıtay Tetkik Hâkimliğine atanan Gerede Hâkimi Esra Çatal için Adliye personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

Esentepe’de düzenlenen hakim ve savcıların veda yemeğine Adliye personelinin yanı sıra mahkeme müdürleri ve katipler de katıldı.

Gerede İcra Müdürü Mehmet Karabacak tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Yemek ve veda konuşmalarının ardından Savcı Ali Dokumacı ve Mehmet Aksu ile Hâkim Esra Çatal’a emek ve katkılarından dolayı Gerede Adliyesi tarafından plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.