Gerede de, Ankara'nın takibinde mi?

GÜNDEM 31.07.2016 - 13:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1655+ kez okundu.
 

Gerede de, Ankara'nın takibinde mi?

İzleme komisyonu çalışmalarında ilçe teşkilatı üzerine ne gibi bir rapor oluşturularak, temizlik çalışması yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.
FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sonrasında taşların yerinden oynadığı ülkemizde iktidar partisi kanadında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Parti içerisine sızması muhtemel paralel yapı mensuplarıyla ilgili bir takım çalışmalar başlatan Ak Parti, FETÖ terör örgütü üyelerinden arınmak ve muhtemel sızmaların önüne geçmek için izleme komisyonu kurdu. Ïzleme komisyonu çalışmalarında partinin ilçe teşkilatı üzerine de ne gibi bir rapor oluşturulacagı simdiden merak konusu olurken, Gerede kanadında temizlik yapılıp yapılmayacagı sorusu ise akıllara düstü. Basına yansıyan ilgili haberler sonrasında kamuoyunda gözlerin çevrildiği Ak Parti Gerede İlçe Teşkilatındaki neticenin akibeti merak edilirken, Türkiye gazetesinin haberine göre, FETÖ’nün her ildeki mali kaynakları ve destekleri konusunda çok geniş çalışmalar yapılıyor. 17-25 Aralık sonrası partideki paralel yapıyı büyük oranda ayıklayan Ak Parti, 15 Temmuz kalkışmasının ardından yeni bir temizlik süreci başlatıp bunun için bir komisyon kurdu. FETÖ terör örgütü üyelerinden arınmak ve muhtemel sızmaların önüne geçmek için Ak Parti, aralarında Bolu’nun da bulunduğu her ilde il izleme komisyonu kurdu. Türkiye gazetesinden İsmail Sonsuz’un haberine göre, FETÖ’nün her ildeki mali kaynakları ve destekleri konusunda çok geniş çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda il il izleme komisyonları kuruldu. Her ilin milletvekilleri, ilçe teşkilat başkanları ve AK Partili belediyelerin başkanları il başkanlığı bünyesinde kurulan izleme komisyonlarında bir araya gelerek FETÖ terör örgütüne karşı atılacak adımları değerlendiriyor. Çalışmalarda bir yandan teşkilat yöneticilerinin, belediye başkanlarının bu yapıyla olan ilişkileri araştırılırken bir yandan da her ilde terör örgütünün ekonomi ve siyasi hayattaki yapılanmaları titizlikle takip edilerek riskli görülenler ilgili yerlere iletiliyor. Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, teşkilatlara çok sayıda ihbar geldiğini söyledi. Yazıcı, birbirlerini siyasi rakip olarak gören bazı kimselerin yalan ihbarda bulunabileceğini bu sebeple ihbarların çok sağlıklı değerlendirilmesi ve siyasi yaklaşımlar dışında gerçek veriler ile hareket edilmesi gerektiğini söyledi.
İzleme komisyonu çalışmalarında ilçe teşkilatı üzerine ne gibi bir rapor oluşturularak, temizlik çalışması yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sonrasında taşların yerinden oynadığı ülkemizde iktidar partisi kanadında da önemli gelişmeler yaşanıyor.

Parti içerisine sızması muhtemel paralel yapı mensuplarıyla ilgili bir takım çalışmalar başlatan Ak Parti, FETÖ terör örgütü üyelerinden arınmak ve muhtemel sızmaların önüne geçmek için izleme komisyonu kurdu.

Ïzleme komisyonu çalışmalarında partinin ilçe teşkilatı üzerine de ne gibi bir rapor oluşturulacagı simdiden merak konusu olurken, Gerede kanadında temizlik yapılıp yapılmayacagı sorusu ise akıllara düstü.

Basına yansıyan ilgili haberler sonrasında kamuoyunda gözlerin çevrildiği Ak Parti Gerede İlçe Teşkilatındaki neticenin akibeti merak edilirken, Türkiye gazetesinin haberine göre, FETÖ’nün her ildeki mali kaynakları ve destekleri konusunda çok geniş çalışmalar yapılıyor.

17-25 Aralık sonrası partideki paralel yapıyı büyük oranda ayıklayan Ak Parti, 15 Temmuz kalkışmasının ardından yeni bir temizlik süreci başlatıp bunun için bir komisyon kurdu.

FETÖ terör örgütü üyelerinden arınmak ve muhtemel sızmaların önüne geçmek için Ak Parti, aralarında Bolu’nun da bulunduğu her ilde il izleme komisyonu kurdu.

Türkiye gazetesinden İsmail Sonsuz’un haberine göre, FETÖ’nün her ildeki mali kaynakları ve destekleri konusunda çok geniş çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda il il izleme komisyonları kuruldu. Her ilin milletvekilleri, ilçe teşkilat başkanları ve AK Partili belediyelerin başkanları il başkanlığı bünyesinde kurulan izleme komisyonlarında bir araya gelerek FETÖ terör örgütüne karşı atılacak adımları değerlendiriyor. Çalışmalarda bir yandan teşkilat yöneticilerinin, belediye başkanlarının bu yapıyla olan ilişkileri araştırılırken bir yandan da her ilde terör örgütünün ekonomi ve siyasi hayattaki yapılanmaları titizlikle takip edilerek riskli görülenler ilgili yerlere iletiliyor.

Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, teşkilatlara çok sayıda ihbar geldiğini söyledi. Yazıcı, birbirlerini siyasi rakip olarak gören bazı kimselerin yalan ihbarda bulunabileceğini bu sebeple ihbarların çok sağlıklı değerlendirilmesi ve siyasi yaklaşımlar dışında gerçek veriler ile hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.