Metin, Bakan Yardımcılığına atandı

SİYASET 10.08.2018 - 11:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1572+ kez okundu.
 

Metin, Bakan Yardımcılığına atandı

"Resmi Gazetede yayımlanan atama kararlarına göre; Fatih Metin Ticaret Bakan Yardımcılığına atandı."
Milli Savunma ve Ticaret Bakan Yardımcılıkları ile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve İdari İşler Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı. Karara göre, hemşehrimiz Fatih Metin de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ticaret Bakanlığı yardımcılığına atandı. Önceki dönemlerde T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve T.C. Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Fatih Metin, yeni sistemde Ekonomi Bakanlığının birleştirildiği Ticaret Bakanlığı yardımcısı olarak görev yapacak. Fatih Metin’in atama kararı sonrasında birçok siyasi sosyal medya hesapları üzerinden Metin’i kutladı. Geçtiğimiz dönem Ekonomi Bakan yardımcısı olarak görev yapan Fatih Metin, 23. Dönem Milletvekili olarak Mecliste görev yapmıştı. 
"Resmi Gazetede yayımlanan atama kararlarına göre; Fatih Metin Ticaret Bakan Yardımcılığına atandı."

Milli Savunma ve Ticaret Bakan Yardımcılıkları ile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve İdari İşler Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı. Karara göre, hemşehrimiz Fatih Metin de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ticaret Bakanlığı yardımcılığına atandı.

Önceki dönemlerde T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve T.C. Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Fatih Metin, yeni sistemde Ekonomi Bakanlığının birleştirildiği Ticaret Bakanlığı yardımcısı olarak görev yapacak.

Fatih Metin’in atama kararı sonrasında birçok siyasi sosyal medya hesapları üzerinden Metin’i kutladı.

Geçtiğimiz dönem Ekonomi Bakan yardımcısı olarak görev yapan Fatih Metin, 23. Dönem Milletvekili olarak Mecliste görev yapmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.