Geredeli işadamı 'Her türlü fedakârlığı da hazırız'

GÜNDEM 20.07.2016 - 13:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2438+ kez okundu.
 

Geredeli işadamı 'Her türlü fedakârlığı da hazırız'

15 Temmuz cuma günü yaşanan darbe tehlikesi dolayısıyla Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Geredeli Emin Üstün, milli iradeye yönelik hain saldırıyı kınadıklarını ve lanetlediklerini ifade etti.
Bir dönemin idarelerince taahhüt edilen “herkese iki anahtar” sözünü ülke geneline yaydığı faizsiz sistemle hayata geçiren Geredeli işadamı Emin Üstün, askeri kalkışmayı değerlendirerek, hain saldırıyı kınadı. Gerede’nin yetiştirdiği önemli isimlerden, hayırsever işadamı Emin Üstün, Eminevim ve Eminotomotiv ile imkânı olamayan pek çok vatandaşı faize bulaştırmadan bereketli halde ev ve araba sahibi yapmayı sürdürürken, Emin Üstün, “Hain kalkışma siyasi liderlerimizin ve halkımızın sağlam duruşu ve demokrasiye inancıyla sonuçsuz bırakıldı,” diye konuştu. 15 Temmuz cuma günü yaşanan darbe tehlikesi dolayısıyla Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Geredeli Emin Üstün, milli iradeye yönelik hain saldırıyı kınadıklarını ve lanetlediklerini ifade etti. “Bu hain kalkışma siyasi liderlerimizin ve halkımızın sağlam duruşu ve demokrasiye inancıyla sonuçsuz bırakıldı” diye konuşan hayırsever işadamı, bu uğurda hayatını kaybederek şehit olan vatandaşlara da Allah’tan rahmet dilediğini aktardı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Geredeli Emin Üstün, yaşanan süreci değerlendirerek; “Bu darbe girişimine tek yürek olarak cevap vermemiz ve meydanlara çıkarak demokrasimize sahip çıkmamız, bir Türk vatandaşı olarak beni gururlandırmıştır. 15 Temmuz akşamı gördüğümüz gibi birlikte olduğumuz sürece bu ülkeye kimse zarar veremeyecektir. Gün artık birlik ve beraberlik günüdür. Ülkemizin yaşadığı bu günleri birlik ve beraberlik içinde atlatacağımızdan hiç şüphem yoktur. Ülkesini, bayrağını ve demokrasisini korumak için canını hiçe sayarak meydanları dolduran halkımızı yürekten tebrik ederim. Bu uğurda hayatını kaybederek şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum,” sözlerine yer verdi. Her türlü antidemokratik süreçte devletinin yanında olmaktan gurur duyduğunun altını çizen Geredeli işadamı Üstün, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı; “Halk iradesiyle iş başına gelen meşru hükümetimize, milli iradeyi temsil eden TBMM’ne ve devletimizin işleyişine yön veren tüm kurum ve kuruluşlara yönelik darbe girişimini kabul edilemez ve alçakça bulduğumuzu belirterek, bu düşünce ile vatanımıza, demokrasimize ve milli irademize yönelik hain saldırıyı kınıyor ve lanetliyorum. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a yaşadığımız süreçteki dik duruşundan dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve siyasi partilerimizin liderlerine, demokrasiden yana tavır alan medya kuruluşlarına, tüm siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve iş dünyasının temsilcilerine gösterdiği kararlı duruştan dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Her türlü antidemokratik süreçte devletimizin yanında olmaktan gurur duymakla birlikte her türlü fedakârlığı da halkımız gibi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.”
15 Temmuz cuma günü yaşanan darbe tehlikesi dolayısıyla Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Geredeli Emin Üstün, milli iradeye yönelik hain saldırıyı kınadıklarını ve lanetlediklerini ifade etti.

Bir dönemin idarelerince taahhüt edilen “herkese iki anahtar” sözünü ülke geneline yaydığı faizsiz sistemle hayata geçiren Geredeli işadamı Emin Üstün, askeri kalkışmayı değerlendirerek, hain saldırıyı kınadı.


Gerede’nin yetiştirdiği önemli isimlerden, hayırsever işadamı Emin Üstün, Eminevim ve Eminotomotiv ile imkânı olamayan pek çok vatandaşı faize bulaştırmadan bereketli halde ev ve araba sahibi yapmayı sürdürürken, Emin Üstün, “Hain kalkışma siyasi liderlerimizin ve halkımızın sağlam duruşu ve demokrasiye inancıyla sonuçsuz bırakıldı,” diye konuştu.


15 Temmuz cuma günü yaşanan darbe tehlikesi dolayısıyla Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Geredeli Emin Üstün, milli iradeye yönelik hain saldırıyı kınadıklarını ve lanetlediklerini ifade etti.


“Bu hain kalkışma siyasi liderlerimizin ve halkımızın sağlam duruşu ve demokrasiye inancıyla sonuçsuz bırakıldı” diye konuşan hayırsever işadamı, bu uğurda hayatını kaybederek şehit olan vatandaşlara da Allah’tan rahmet dilediğini aktardı.


Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Geredeli Emin Üstün, yaşanan süreci değerlendirerek; “Bu darbe girişimine tek yürek olarak cevap vermemiz ve meydanlara çıkarak demokrasimize sahip çıkmamız, bir Türk vatandaşı olarak beni gururlandırmıştır. 15 Temmuz akşamı gördüğümüz gibi birlikte olduğumuz sürece bu ülkeye kimse zarar veremeyecektir. Gün artık birlik ve beraberlik günüdür. Ülkemizin yaşadığı bu günleri birlik ve beraberlik içinde atlatacağımızdan hiç şüphem yoktur. Ülkesini, bayrağını ve demokrasisini korumak için canını hiçe sayarak meydanları dolduran halkımızı yürekten tebrik ederim. Bu uğurda hayatını kaybederek şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum,” sözlerine yer verdi.


Her türlü antidemokratik süreçte devletinin yanında olmaktan gurur duyduğunun altını çizen Geredeli işadamı Üstün, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı; “Halk iradesiyle iş başına gelen meşru hükümetimize, milli iradeyi temsil eden TBMM’ne ve devletimizin işleyişine yön veren tüm kurum ve kuruluşlara yönelik darbe girişimini kabul edilemez ve alçakça bulduğumuzu belirterek, bu düşünce ile vatanımıza, demokrasimize ve milli irademize yönelik hain saldırıyı kınıyor ve lanetliyorum. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a yaşadığımız süreçteki dik duruşundan dolayı şükranlarımızı sunuyorum.


Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve siyasi partilerimizin liderlerine, demokrasiden yana tavır alan medya kuruluşlarına, tüm siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve iş dünyasının temsilcilerine gösterdiği kararlı duruştan dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.


Her türlü antidemokratik süreçte devletimizin yanında olmaktan gurur duymakla birlikte her türlü fedakârlığı da halkımız gibi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.