'Hayırlı olsun..'

GÜNDEM 25.11.2016 - 14:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1945+ kez okundu.
 

'Hayırlı olsun..'

Eğitime Yüzde Yüz Destek Projesi kapsamında Gerede'ye yapılacak olan Habibullah Üstün Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin yapımının tamamı tanınmış işadamı hayırsever Emin Üstün tarafından karşılanacak.
Çağımızın deyim yerindeyse olmazsa olmazlarından sayılan; insanoğlunun yaşamsal ihtiyaçlardan ev ve araba arzusunu kurduğu sistemle hem de faize bulaştırmadan gerçeğe dönüştüren tanınmış işadamı Geredeli hayırsever Emin Üstün, geleceğimizi emanet etmeye hazırlandığımız gençlere yeni eğitim alanı kazandırmak için kolları sıvadı.. Ülke geneline ulaştırdığı projeleri ile kamuoyunun  en dikkat çeken isimleri arasında gösterilen hayırsever hemşehrimiz, başarılı işadamı Emin Üstün, doğup büyüdüğü memleketi Gerede'yi unutmuyor. Geredeli işadamı Emin Üstün, Gerede'ye 16 derslikli lise yapımı için startı verdi. Eğitime Yüzde Yüz Destek Projesi kapsamında Gerede'ye yapılacak olan Habibullah Üstün Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin yapımının tamamı tanınmış işadamı hayırsever Emin Üstün tarafından karşılanacak. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Valisi Aydın Baruş, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Geredeli Hayırsever İşadamı Abdurrahman Emin Üstün’ün katılımıyla Bolu Valiliği’nde yapılan toplantıda imzalanan protokolün ardından Yeni Mahalle’ye yapılacak olan 16 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi çalışmaları başladı. Yeni Mahalle Nalbant Caddesi’nde başlayan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, yeni okul ile ülkemize hizmet edecek hayırlı nesiller yetişmesi temennisinde bulundu. Başkan Allar, incelemenin ardından yaptığı açıklamada; “Emin Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Hemşehrimiz Sayın Abdurrahman Emin Üstün tarafından İlçemize yapılacak olan 16 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisemizin çalışmaları başladı. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçemiz bir ilim irfan yuvası daha kazanmış olacak. Sayın Abdurrahman Emin Üstün ağabeyimize ve bu okulun kazandırılmasında büyük emekleri olan Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ederim. İnşallah bu yapılacak okullarda ülkemize hizmet edecek hayırlı nesiller yetişir” ifadelerine yer verdi.
Eğitime Yüzde Yüz Destek Projesi kapsamında Gerede'ye yapılacak olan Habibullah Üstün Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin yapımının tamamı tanınmış işadamı hayırsever Emin Üstün tarafından karşılanacak.

Çağımızın deyim yerindeyse olmazsa olmazlarından sayılan; insanoğlunun yaşamsal ihtiyaçlardan ev ve araba arzusunu kurduğu sistemle hem de faize bulaştırmadan gerçeğe dönüştüren tanınmış işadamı Geredeli hayırsever Emin Üstün, geleceğimizi emanet etmeye hazırlandığımız gençlere yeni eğitim alanı kazandırmak için kolları sıvadı..

Ülke geneline ulaştırdığı projeleri ile kamuoyunun  en dikkat çeken isimleri arasında gösterilen hayırsever hemşehrimiz, başarılı işadamı Emin Üstün, doğup büyüdüğü memleketi Gerede'yi unutmuyor. Geredeli işadamı Emin Üstün, Gerede'ye 16 derslikli lise yapımı için startı verdi.

Eğitime Yüzde Yüz Destek Projesi kapsamında Gerede'ye yapılacak olan Habibullah Üstün Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin yapımının tamamı tanınmış işadamı hayırsever Emin Üstün tarafından karşılanacak.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Valisi Aydın Baruş, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Geredeli Hayırsever İşadamı Abdurrahman Emin Üstün’ün katılımıyla Bolu Valiliği’nde yapılan toplantıda imzalanan protokolün ardından Yeni Mahalle’ye yapılacak olan 16 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi çalışmaları başladı.

Yeni Mahalle Nalbant Caddesi’nde başlayan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, yeni okul ile ülkemize hizmet edecek hayırlı nesiller yetişmesi temennisinde bulundu.

Başkan Allar, incelemenin ardından yaptığı açıklamada; “Emin Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Hemşehrimiz Sayın Abdurrahman Emin Üstün tarafından İlçemize yapılacak olan 16 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisemizin çalışmaları başladı. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçemiz bir ilim irfan yuvası daha kazanmış olacak. Sayın Abdurrahman Emin Üstün ağabeyimize ve bu okulun kazandırılmasında büyük emekleri olan Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ederim. İnşallah bu yapılacak okullarda ülkemize hizmet edecek hayırlı nesiller yetişir” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.