Üstadı anacaklar..

23.10.2016 - 11:04, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1979+ kez okundu.
 

Üstadı anacaklar..

Memleketimizin yetiştirdiği ünlü hadis âlimlerinden merhum Ekrem Doğanay Hocaefendi, yaradana yürüyüşünün yıldönümünde bir dizi programla anılacak.
Merhum Ekrem Doğanay Hocaefendi vefatının 14. yıldönümünde hayırla yad edilerek, 23 Ekim Pazar günü bir dizi programlarla anılacak. Memleketimizin yetiştirdiği ünlü hadis âlimlerinden merhum Ekrem Doğanay Hocaefendi, yaradana yürüyüşünün yıldönümünde Yeniçağa Belediyesi ve Ekrem Doğanay Vakfı tarafından bir dizi programlar tertip edilerek anılacak. Bugün Yeniçağa Düğün Salonu’nda yapılacak olan anma programına yoğun bir katılımın olması bekleniyor. Öğle namazının ardından yemek ikramı Kur’anı Kerim tilaveti ve tasavvuf müziği ile devam edecek. Hafız İsmail Coşar, Ali Tel, Ahmet Karalı, Yunus Koçan, Âdem Karabey, Selami Çetin’den Kur’anı Kerim Tilaveti. Hafız Fazlı Çoban ve M. Şevket Bayram’dan tasavvuf musikisi dilek ve temennilerin alınması ile sona erecek.
Memleketimizin yetiştirdiği ünlü hadis âlimlerinden merhum Ekrem Doğanay Hocaefendi, yaradana yürüyüşünün yıldönümünde bir dizi programla anılacak.

Merhum Ekrem Doğanay Hocaefendi vefatının 14. yıldönümünde hayırla yad edilerek, 23 Ekim Pazar günü bir dizi programlarla anılacak.

Memleketimizin yetiştirdiği ünlü hadis âlimlerinden merhum Ekrem Doğanay Hocaefendi, yaradana yürüyüşünün yıldönümünde Yeniçağa Belediyesi ve Ekrem Doğanay Vakfı tarafından bir dizi programlar tertip edilerek anılacak.

Bugün Yeniçağa Düğün Salonu’nda yapılacak olan anma programına yoğun bir katılımın olması bekleniyor. Öğle namazının ardından yemek ikramı Kur’anı Kerim tilaveti ve tasavvuf müziği ile devam edecek. Hafız İsmail Coşar, Ali Tel, Ahmet Karalı, Yunus Koçan, Âdem Karabey, Selami Çetin’den Kur’anı Kerim Tilaveti. Hafız Fazlı Çoban ve M. Şevket Bayram’dan tasavvuf musikisi dilek ve temennilerin alınması ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.