Geredeli vali'den bir ilk!

GÜNDEM 29.08.2016 - 08:47, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2735+ kez okundu.
 

Geredeli vali'den bir ilk!

1.5 yıldır Düzce'de görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Geredeli Vali Ali Fidan, Sivil Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı'na atanan ilk isim oldu.
Geredeli Düzce Valisi Ali Fidan, yayınlanan kararnameyle Milli Savunma Bakanlığı'na müsteşar olarak atandı. 1.5 yıldır Düzce'de görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Geredeli Vali Ali Fidan, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı’na atandı. Çok kısa süre görev yapan bir bürokratı daha uğurlamaya hazırlanırken Düzce, 17 yılda 10. valisi ile tanışmayı bekliyor. Düzce, 17 yılda 9. valisini de uğurluyor. 16 Şubat 2015 tarih ve 2015/7295 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Düzce Valiliği'ne atanan ve 09 Mart 2015 tarihinde göreve başlayan Düzce Valisi Ali Fidan, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı’na atandı. 1.5 yıldır Düzce'deydi Yaklaşık bir buçuk yıldır yürüttüğü Düzce Valiliği görevinde başarılı işlere imza atan Vali Ali Fidan, artık Milli Savunma Bakanlığı'nda müsteşar olarak görevini sürdürecek.  Kısa sürede görev yapan bürokratlar arasına girdi Öte yandan Vali Fidan, Düzce'de çok kısa sürede görev yapan bürokratlar arasına girdi. Fidan’ın ardından Düzce şimdi 10. valisini bekliyor. Sivil Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığına atanan ilk isim olan Geredeli sevilen bürokrat Ali Fidan, 1,5 yıllık görev süresi içerisinde Düzce'ye çok önemli katkılar sağlarken, başarılı çalışmaları sırasında tüm kurum ve STK'larla da uyum içerisinde çalıştığı biliniyor.  
1.5 yıldır Düzce'de görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Geredeli Vali Ali Fidan, Sivil Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı'na atanan ilk isim oldu.

Geredeli Düzce Valisi Ali Fidan, yayınlanan kararnameyle Milli Savunma Bakanlığı'na müsteşar olarak atandı.

1.5 yıldır Düzce'de görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Geredeli Vali Ali Fidan, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı’na atandı.

Çok kısa süre görev yapan bir bürokratı daha uğurlamaya hazırlanırken Düzce, 17 yılda 10. valisi ile tanışmayı bekliyor.

Düzce, 17 yılda 9. valisini de uğurluyor. 16 Şubat 2015 tarih ve 2015/7295 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Düzce Valiliği'ne atanan ve 09 Mart 2015 tarihinde göreve başlayan Düzce Valisi Ali Fidan, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı’na atandı.

1.5 yıldır Düzce'deydi
Yaklaşık bir buçuk yıldır yürüttüğü Düzce Valiliği görevinde başarılı işlere imza atan Vali Ali Fidan, artık Milli Savunma Bakanlığı'nda müsteşar olarak görevini sürdürecek. 

Kısa sürede görev yapan bürokratlar arasına girdi
Öte yandan Vali Fidan, Düzce'de çok kısa sürede görev yapan bürokratlar arasına girdi. Fidan’ın ardından Düzce şimdi 10. valisini bekliyor.

Sivil Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığına atanan ilk isim olan Geredeli sevilen bürokrat Ali Fidan, 1,5 yıllık görev süresi içerisinde Düzce'ye çok önemli katkılar sağlarken, başarılı çalışmaları sırasında tüm kurum ve STK'larla da uyum içerisinde çalıştığı biliniyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.