Geredeli hemşehrimiz başkente atandı!

YAŞAM 07.10.2019 - 10:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2654+ kez okundu.
 

Geredeli hemşehrimiz başkente atandı!

"Başkente atanan Durmuş Ali Daldallı; Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak hizmet verecek."
Geredeli sevilen bürokratlardan Durmuş Ali Daldallı, yeni görevi ile hemşehrilerinin sevinç kaynağı oldu. Başkente atanan Daldallı; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak hizmet verecek. Gerede'de; Halk Eğitim Müdürlüğü, Sendika Başkanlığı, Milletvekili Danışmanlığı, Memur-Sen Genel Başkan Danışmanlığı, Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Sosyal İçerme Daire Başkanı gibi pek çok önemli pozisyonlarda görev yapan hemşehrimiz Durmuş Ali Daldallı, yeni görevi ile kamuoyunda sevinçle karşılandı. İlçemizde Sosyal Hizmet Merkezinin açılmasında da katkısı olduğu bilinen memleket sevdalısı, sevilen isim Daldallı, 2009 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı Yaygın Eğitim Enstitüsü’nde görev yaparken, 2012 yılında Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, 2016 yılında ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Politikalar Bakanlığı, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğünde daire başkanı olarak görev yaptı. Mercanmedya ailesi olarak hemşehrimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.
"Başkente atanan Durmuş Ali Daldallı; Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak hizmet verecek."

Geredeli sevilen bürokratlardan Durmuş Ali Daldallı, yeni görevi ile hemşehrilerinin sevinç kaynağı oldu. Başkente atanan Daldallı; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak hizmet verecek.

Gerede'de; Halk Eğitim Müdürlüğü, Sendika Başkanlığı, Milletvekili Danışmanlığı, Memur-Sen Genel Başkan Danışmanlığı, Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Sosyal İçerme Daire Başkanı gibi pek çok önemli pozisyonlarda görev yapan hemşehrimiz Durmuş Ali Daldallı, yeni görevi ile kamuoyunda sevinçle karşılandı.

İlçemizde Sosyal Hizmet Merkezinin açılmasında da katkısı olduğu bilinen memleket sevdalısı, sevilen isim Daldallı, 2009 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı Yaygın Eğitim Enstitüsü’nde görev yaparken, 2012 yılında Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, 2016 yılında ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Politikalar Bakanlığı, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğünde daire başkanı olarak görev yaptı.

Mercanmedya ailesi olarak hemşehrimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.