Üç gündür haber alınamıyor!

GÜNDEM 06.02.2017 - 17:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2356+ kez okundu.
 

Üç gündür haber alınamıyor!

Gerede semt pazarının kurulduğu gün “pazara gidiyorum” diyerek evden ayrılan Cevahircioğlu’ndan üç gündür haber alamayan aile, kızlarının hayatından endişe ediyor.
Gerede’nin tanınmış ailelerinden Cevahircioğullarından Dilek Cevahircioğlu’ndan son birkaç gündür haber alınamıyor. Çevresinde yardımsever tarafı ile de bilinen sevilen işadamı Seyit Ahmet Cevahircioğlu’nun amcası Mustafa Cevahircioğlu’nun kızı olduğu öğrenilen Dilek Cevahircioğlu’nun yaşamından endişe eden aile, çevreye yaptıkları duyurular ile kayıp bayana ulaşmaya çalışıyor. Gerede semt pazarının kurulduğu gün “pazara gidiyorum” diyerek evden ayrılan Cevahircioğlu’ndan üç gündür haber alamayan aile, kızlarının hayatından endişe ediyor. Emniyet güçlerine kayıp bilgisi veren aile, bayanı gören ya da yerini bilenlerden yardım istediğini duyurdu. Konuya ilişkin görüşlerine başvurduğumuz aile; kayıp kişi hakkında herhangi bir bilgiye sahip olanların Mustafa Cevaircioğlu’nun 0536 336 43 73 numaralı telefona haber verilmesini ya da kolluk kuvvetlerine bildirilmesini rica ediyor.
Gerede semt pazarının kurulduğu gün “pazara gidiyorum” diyerek evden ayrılan Cevahircioğlu’ndan üç gündür haber alamayan aile, kızlarının hayatından endişe ediyor.

Gerede’nin tanınmış ailelerinden Cevahircioğullarından Dilek Cevahircioğlu’ndan son birkaç gündür haber alınamıyor.

Çevresinde yardımsever tarafı ile de bilinen sevilen işadamı Seyit Ahmet Cevahircioğlu’nun amcası Mustafa Cevahircioğlu’nun kızı olduğu öğrenilen Dilek Cevahircioğlu’nun yaşamından endişe eden aile, çevreye yaptıkları duyurular ile kayıp bayana ulaşmaya çalışıyor.

Gerede semt pazarının kurulduğu gün “pazara gidiyorum” diyerek evden ayrılan Cevahircioğlu’ndan üç gündür haber alamayan aile, kızlarının hayatından endişe ediyor. Emniyet güçlerine kayıp bilgisi veren aile, bayanı gören ya da yerini bilenlerden yardım istediğini duyurdu.

Konuya ilişkin görüşlerine başvurduğumuz aile; kayıp kişi hakkında herhangi bir bilgiye sahip olanların Mustafa Cevaircioğlu’nun 0536 336 43 73 numaralı telefona haber verilmesini ya da kolluk kuvvetlerine bildirilmesini rica ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.