Yıldönümünü unutanlara hatırlatma yaptı

GÜNDEM 14.11.2016 - 08:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1322+ kez okundu.
 

Yıldönümünü unutanlara hatırlatma yaptı

Bolu'da akşam saatlerinde 12 dakika arayla meydana gelen iki depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.
12 Kasım Depremi’nin yıldönümünden bir gün sonra 3,2 büyüklüğünde bir depremle adeta hatırlatma yaşadık. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre Bolu’ya bağlı Kürkçüler Köyü merkezli deprem saat 20.48’de meydana geldi. 5 km. derinlikte 3,2 büyüklüğünde kaydedilen Kürküçler Köyü merkezli depremden hemen sonra bir deprem daha meydana geldi. 12 dakika sonra meydana gelen deprem, Kızılağıl merkezli olarak saat 21.00'da 2.8 büyüklüğünde 1 km. derinlikte gerçekleşti. Her iki depreminde merkez üssü şehre yakın olması nedeniyle oldukça iyi hissedilirken, vatandaşlar arasında kısa süreli panik yaşattı. 
Bolu'da akşam saatlerinde 12 dakika arayla meydana gelen iki depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

12 Kasım Depremi’nin yıldönümünden bir gün sonra 3,2 büyüklüğünde bir depremle adeta hatırlatma yaşadık.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre Bolu’ya bağlı Kürkçüler Köyü merkezli deprem saat 20.48’de meydana geldi.

5 km. derinlikte 3,2 büyüklüğünde kaydedilen Kürküçler Köyü merkezli depremden hemen sonra bir deprem daha meydana geldi.

12 dakika sonra meydana gelen deprem, Kızılağıl merkezli olarak saat 21.00'da 2.8 büyüklüğünde 1 km. derinlikte gerçekleşti.

Her iki depreminde merkez üssü şehre yakın olması nedeniyle oldukça iyi hissedilirken, vatandaşlar arasında kısa süreli panik yaşattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.