Dikkat trafiğe kapalı yol var!

GÜNDEM 11.11.2016 - 08:48, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2190+ kez okundu.
 

Dikkat trafiğe kapalı yol var!

Valilik, Kasım ayının son haftasına kadar Karabük-Gerede istikameti taşıt trafiğine kapatıldığını duyurdu.
Gerede gişeleri Karabük bağlantısı taşıt trafiğine kapatıldı. Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre; Kasım ayının son haftasına kadar Karabük-Gerede istikameti taşıt trafiğine kapatıldı. Valilik, yaptığı bilgilendirmede; “Gerede gişeleri Karabük bağlantısı O4/A31-3/0+050 ile O4/a31-1/1+400 kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Karabük-Gerede istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, trafik Gerede-Karabük istikametinden çift yönlü olarak verilecektir. Buna göre uygulama 08/11/2016 tarihinden 23.11.2016 tarihine kadar devam edecek,” denildi. Bolu Valiliği, yol kapatması yapılan kesimlerde trafik kontrollü olarak verileceğinden, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması hususunda sürücülerin dikkatli olmasını istedi.
Valilik, Kasım ayının son haftasına kadar Karabük-Gerede istikameti taşıt trafiğine kapatıldığını duyurdu.

Gerede gişeleri Karabük bağlantısı taşıt trafiğine kapatıldı.

Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre; Kasım ayının son haftasına kadar Karabük-Gerede istikameti taşıt trafiğine kapatıldı.

Valilik, yaptığı bilgilendirmede; “Gerede gişeleri Karabük bağlantısı O4/A31-3/0+050 ile O4/a31-1/1+400 kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Karabük-Gerede istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, trafik Gerede-Karabük istikametinden çift yönlü olarak verilecektir. Buna göre uygulama 08/11/2016 tarihinden 23.11.2016 tarihine kadar devam edecek,” denildi.

Bolu Valiliği, yol kapatması yapılan kesimlerde trafik kontrollü olarak verileceğinden, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması hususunda sürücülerin dikkatli olmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.