'İnanç ve güveni koruyacaktır'

GÜNDEM 11.01.2017 - 15:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2103+ kez okundu.
 

'İnanç ve güveni koruyacaktır'

Bolu Milletvekili Tanju Özcan; "Halkımızın bilinçlenmesindeki en önemli dişli olan basın emekçilerinin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü en içten dileklerimle kutlarım."
Bolu Milletvekili Tanju Özcan, gazetecilerin gününü tebrik ederek; “Çalışan gazeteciler iş güvencesinden yoksun olarak görev yapmaktadırlar,” diye konuştu. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, basın mensuplarının ilkeli, tarafsız ve cesurca bir tavır sergilemelerinin toplumun basına olan inancını korumada etken olacağına vurgu yaptı. Milletvekili Özcan, tebrik mesajında; “Çağdaş ve demokratik bir toplum için basının aydınlatıcı ve yol gösterici özelliği büyük önem arz etmektedir. Çoğulcu demokrasinin en önemli unsurlarından biri olan basının toplumun her kesiminin sesi olması, basın özgürlüğünün tam olarak sağlanması ile mümkün olacaktır. Son dönemlerde birçok basın emekçisinin işine son verilmekte, çalışan gazeteciler ise iş güvencesinden yoksun olarak görev yapmaktadırlar. Basın mensuplarının ilkeli, tarafsız ve cesurca bir tavır sergilemeleri, toplumun basına olan inancını ve güvenini koruyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın bilinçlenmesindeki en önemli dişli olan Basın Emekçilerinin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü en içten dileklerimle kutlarım,” ifadelerine yer verdi.
Bolu Milletvekili Tanju Özcan; "Halkımızın bilinçlenmesindeki en önemli dişli olan basın emekçilerinin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü en içten dileklerimle kutlarım."

Bolu Milletvekili Tanju Özcan, gazetecilerin gününü tebrik ederek; “Çalışan gazeteciler iş güvencesinden yoksun olarak görev yapmaktadırlar,” diye konuştu.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, basın mensuplarının ilkeli, tarafsız ve cesurca bir tavır sergilemelerinin toplumun basına olan inancını korumada etken olacağına vurgu yaptı.

Milletvekili Özcan, tebrik mesajında; “Çağdaş ve demokratik bir toplum için basının aydınlatıcı ve yol gösterici özelliği büyük önem arz etmektedir. Çoğulcu demokrasinin en önemli unsurlarından biri olan basının toplumun her kesiminin sesi olması, basın özgürlüğünün tam olarak sağlanması ile mümkün olacaktır.

Son dönemlerde birçok basın emekçisinin işine son verilmekte, çalışan gazeteciler ise iş güvencesinden yoksun olarak görev yapmaktadırlar. Basın mensuplarının ilkeli, tarafsız ve cesurca bir tavır sergilemeleri, toplumun basına olan inancını ve güvenini koruyacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın bilinçlenmesindeki en önemli dişli olan Basın Emekçilerinin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü en içten dileklerimle kutlarım,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.