Geredeli Küpçü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu!

GÜNDEM 01.12.2016 - 23:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1149+ kez okundu.
 

Geredeli Küpçü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu!

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Külliye’ye gitti. Sosyal medya üzerindeki paylaşımı görenleri hayran bırakan fotoğraf karesi; "Hay mübarek, iki yiğit bir arada!.." sözleri ile tarif edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Fehmi Küpçü'nün de bulunduğu bir grup Ak Partili milletvekili ile bir araya geldi. Anayasa değişikliği ile ilgili Erdoğan, bugünkü Başbakan Yıldırım ile MHP Lideri Bahçeli'nin görüşmesini anımsatarak, "Görüşme hayırlı sonuçlanır inşallah. Referandum süreci başlar, teşkilatlar çok kuvvetli çalışmalı" dedi. Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen ve milletvekillerinin davet edildiği kahvaltı toplantılarının bu haftaki konuklarından bir tanesi de TBMM Divan Katibi ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Milli Eğitim ve KİT Komisyonu'nun Ak Partili üyeleri ve parti yöneticileri ile Külliye'de yaklaşık 4 saat süren kahvaltılı bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonlarında milletvekilleri bazı aralıklarla Külliye’ye davet edilerek ülke gündemiyle ilgili konular konuşuluyor. Yaklaşık 30 civarında ismin yer aldığı kahvaltı toplantısına; grup başkan vekilleri, meclis kâtip üyeleri ve bazı milletvekilleri katıldı. Küliye'ye çıkan Küpçü ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aynı karede izleyen pek çok Geredeli duyduğu gururu; "iki yiğit bir arada" sözleri ile yorumlayarak, sevinç paylaşımlarında bulundular. Öte yandan bugün düzenlenen kahvaltıya katılan Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü ise görüşmelerin ardından meclis’e dönerek bütçe çalışmalarına devam etti. 
Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Külliye’ye gitti. Sosyal medya üzerindeki paylaşımı görenleri hayran bırakan fotoğraf karesi; "Hay mübarek, iki yiğit bir arada!.." sözleri ile tarif edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Fehmi Küpçü'nün de bulunduğu bir grup Ak Partili milletvekili ile bir araya geldi.

Anayasa değişikliği ile ilgili Erdoğan, bugünkü Başbakan Yıldırım ile MHP Lideri Bahçeli'nin görüşmesini anımsatarak, "Görüşme hayırlı sonuçlanır inşallah. Referandum süreci başlar, teşkilatlar çok kuvvetli çalışmalı" dedi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen ve milletvekillerinin davet edildiği kahvaltı toplantılarının bu haftaki konuklarından bir tanesi de TBMM Divan Katibi ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Milli Eğitim ve KİT Komisyonu'nun Ak Partili üyeleri ve parti yöneticileri ile Külliye'de yaklaşık 4 saat süren kahvaltılı bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonlarında milletvekilleri bazı aralıklarla Külliye’ye davet edilerek ülke gündemiyle ilgili konular konuşuluyor. Yaklaşık 30 civarında ismin yer aldığı kahvaltı toplantısına; grup başkan vekilleri, meclis kâtip üyeleri ve bazı milletvekilleri katıldı.


Küliye'ye çıkan Küpçü ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aynı karede izleyen pek çok Geredeli duyduğu gururu; "iki yiğit bir arada" sözleri ile yorumlayarak, sevinç paylaşımlarında bulundular.

Öte yandan bugün düzenlenen kahvaltıya katılan Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü ise görüşmelerin ardından meclis’e dönerek bütçe çalışmalarına devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.